![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Bardzo ciekawie wam idzie teraz ja:
PS.:nie pamiętam niekturych imion bo dawno nimi nie grałam. Dziwnowo: -Cecylia Papużka urodziła córkę którą zabrała opieka społeczna.Potem urodziła syna. -Jeden Dziwak urodził kopsmitkę a drugio jest w ciąży -Oliwka zmarła.Ofelia jest dorosła.kocha Jaśka -Jadźka jest emerytką.Mieszka z Anaztazym.Techn.Zaplyw.nie długo umrze.Ta blondtnka mała jest chora na zatrucie. -Kamasz ojciec nie długo będzie emerytem.Ten chłopczyk jest nastolatkiem.A ci jego bracie dorośli i jeden z nich(nie wiem który)zakochał się w Ofelii. Miłowo: -W Donie kochają się Nina Dina Kasia(sprzątaczka) i Kasandra.Mieszkają razem.Ale Don i Dina robili bara-bara i reszta go nienawidzi. -Szczepan przeżył porażenie prądem.Kocha Liliane dalej.Dariusz zakochał się w Kasandrze. -Liliana nie do poznania się zmieniła.Nie udało im się do szkoły prywatnej dostać.Daniel został przyłapany na pocałunkach z Kasią Leganek.Jego żona jest piekielnie wściekła. -Mortimer kocha Ninę.Aleksander jest nastolatkiem zminił się. Werona: -Kanstanty umarł.Całe rodzeństwo jest dorosłe.Julia mieszka u Romea. -Patryk umarł.Romeo jest zaręczony z Julią. -Jutrzenkami nie gram. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|