|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
A właśnie... Też miałam coś takiego narpierw doprowadza moje dziecko do aspiracji "rozwydrzony bachor" a póżniej nie odchodzi dopóki nie dam jej 100s. napiwku...
Co do tego patcha. Ciągle wyskakuje mi błąd przy instalacji. Może to wina tego że Sims2 mam zainstalowane nie na dysku głównym (C tylko na D: ??? :\
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
te idiotki opiekunki sa głupie!!!!!!
zajac dzieckiem sie nie umia! |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
U mnie sprzątaczka opiekuje sie dzieckiem, robi śniadanie, ogląda tv, czyta gazetkę, sprząta! Jest super!!
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Lrcz niestety mam w innych rodzinach dzieci i pracujących.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku
), gotuje, sprząta....To jest RAJ dla moich simów!!!
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd
Ostatnio edytowane przez patryk123 : 03.04.2005 - 14:45 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\
|
|
![]() |