Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2005, 14:18   #51
Aithieel
Guest

Domyślnie

A nie nurtuje pytanie i nie daje mi spać - Czy simy z dwóch różnych domów będą mogły [zamieszkać] studiować w jednym akademiku? Wiecie o co chodzi? Bo chyba nie będzie "doprowadzania do akademika" chyba ,ze simy mieszkały by w jednym domu przed rozpoczęciem studiów ;/ Chyba zapytam pushka
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.03.2005, 14:58   #52
Xero
Guest

Domyślnie

Mi się zdaje, że tak będzie można. Jak się dowiesz, daj znać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 15:15   #53
Moriquendë
Guest

Domyślnie :/

Mnie ciekawi jedna rzecz. Na kampusie jest dużo simów, jak komp ich wszystkich naraz pokaże?? Przecież to będzie tragedia!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 15:21   #54
Xero
Guest

Domyślnie

A czy ja wiem... W mieście jak byłam, to chodziło dobrze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 15:47   #55
Thorin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Wilk
A nie nurtuje pytanie i nie daje mi spać - Czy simy z dwóch różnych domów będą mogły [zamieszkać] studiować w jednym akademiku? Wiecie o co chodzi? Bo chyba nie będzie "doprowadzania do akademika" chyba ,ze simy mieszkały by w jednym domu przed rozpoczęciem studiów ;/ Chyba zapytam pushka
Jak będziesz pytał Pusha to zaproponuj mu żeby zrobił Czat, tak jak to miało miejsce gdy wychodziło The Sims 2.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 16:43   #56
Fizzly
Guest

Domyślnie

No proszę, jak już mam TS2: University, ale po angielsku... :\
Tym gorzej, że nie działą. Ale zrobiłem dla Was screena, jest dużo nowych ciuchów, chyba z 7 nowych fryzurek a nowy wiek - "Dorośli-nastolatkowie" wyglądająjak dorośli. Identycznie. Tylko BODY SHOP mi działa. :1smutny: Ale może w piątek już będzie działąć gra. Będzie nowa.
Oto screen:

A PL S2 możecie kupić Tutaj.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 09.03.2005 - 16:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 16:54   #57
Fool
Guest

Domyślnie

co do tego rodzenstwa Wilk - jasne ze moga. mozesz zrobic nawet tak, ze jeden sim z jedenj rodzinki bedzie w campusie, zaczniesz bawic sie inna rodzinka i jakis sim w tej rodzince drugiej bedzie mial isc na studia to mozesz tego sima dodac do campusu z simem z 1 rodzinki (ale zagmatwane)
fajna jest tez nowa opcja "laczenia rodzin". jest jedna rodzinka robisz nowa osobe i mozesz zamieszkac razem z nimi bez "zaproponuj-wprowadz" , fajnie sprawdza sie to na studiach, kiedy wynajmujesz mieszkanie mozesz grac z ludzikami z kompa ktorzy sie juz wprowadzili od poczatku gry. Poza tym zrobilem dla was troche screenow ale do cholery nie wiem gdzie sie one zapisuja i mam tylko ten "screenshot" "snapshot" a reszta screenow z pierwszej czesci.. no wiec oto on:

(przedstawia moja simke biegajaca nago - akurat tanczy dla innej simki , pokazany jest kawalek nowych wlosow i troche budynku, ale.. pokazalbym wiecej ale nie umiem znalesc gdzie sie zapisuja fotki)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 17:27   #58
Vanilla
Guest

Domyślnie

Czy ja dobrze zrozumialam ?? Simy beda mieszkac w akademiku??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 17:33   #59
Fool
Guest

Domyślnie

no raczej
moga tez wynajmowac mieszkanie, ale to raczej nie ta sama frajda - dobre rozwiazanie dla graczy ze slabymi komputerami.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2005, 17:34   #60
*apple*
Guest

Domyślnie

Tak będą tam mieszkały itp.

A dla ludzi z warszawy : 11 marzec simy będą w galeri mokotów w Empiku!! Na 100% bo dostałam od empika gazetke promocyjną z nowościami i premierami!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania