![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
A nie nurtuje pytanie i nie daje mi spać - Czy simy z dwóch różnych domów będą mogły [zamieszkać] studiować w jednym akademiku? Wiecie o co chodzi? Bo chyba nie będzie "doprowadzania do akademika" chyba ,ze simy mieszkały by w jednym domu przed rozpoczęciem studiów ;/ Chyba zapytam pushka
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
Mi się zdaje, że tak będzie można. Jak się dowiesz, daj znać
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Mnie ciekawi jedna rzecz. Na kampusie jest dużo simów, jak komp ich wszystkich naraz pokaże?? Przecież to będzie tragedia!
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
A czy ja wiem... W mieście jak byłam, to chodziło dobrze
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
No proszę, jak już mam TS2: University, ale po angielsku... :\
Tym gorzej, że nie działą. ![]() ![]() ![]() Oto screen: A PL S2 możecie kupić Tutaj. Ostatnio edytowane przez Fizzly : 09.03.2005 - 16:47 |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
co do tego rodzenstwa Wilk - jasne ze moga. mozesz zrobic nawet tak, ze jeden sim z jedenj rodzinki bedzie w campusie, zaczniesz bawic sie inna rodzinka i jakis sim w tej rodzince drugiej bedzie mial isc na studia to mozesz tego sima dodac do campusu z simem z 1 rodzinki (ale zagmatwane
![]() fajna jest tez nowa opcja "laczenia rodzin". jest jedna rodzinka robisz nowa osobe i mozesz zamieszkac razem z nimi bez "zaproponuj-wprowadz" ![]() ![]() ![]() (przedstawia moja simke biegajaca nago - akurat tanczy dla innej simki ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Czy ja dobrze zrozumialam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
no raczej
![]() moga tez wynajmowac mieszkanie, ale to raczej nie ta sama frajda - dobre rozwiazanie dla graczy ze slabymi komputerami. |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Tak będą tam mieszkały itp.
A dla ludzi z warszawy : 11 marzec simy będą w galeri mokotów w Empiku!! Na 100% bo dostałam od empika gazetke promocyjną z nowościami i premierami! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|