![]() |
#101 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
a jeśli mam dwie nastolatki (siostry bliźniaczki) i chce obydwie wysłać na studia to musze każdym osobno? a chciałabym żeby mieszkały razem..
![]() aha ;d i co to znaczy że niektóre pragnienia i obawy są w takiej niebieskiej rameczce? P.S Na płytce która jest razem z GRAMI EXTRA są fajne zwiastuny ![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 13.03.2005 - 13:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dodatek juz jutro... ![]() Fajna jest galeria jest na naszej stronie...A mnie ciekawia niektore pragnienia..: -jakaś kartka papieru.. -a w obawach jakby przekreślona...Czy to zaliczenie egzaminów..?? |
|
![]() |
![]() |
#103 |
Guest
|
![]()
Wiecie powinniescie przestac z tymi pytaniami!!Przeciez jutro ukaze sie gra w sklepach (jak kogos nie stac to trudno) wiem ze jestesmy wszyscy ciekawi no,ale nikt (co prawda)nie zabronil pytac.Jezeli juz tak bardzo chcecie zobaczyc zdjeca z tej o to najlepszej gry jaka znam
![]() GRY ,kosztuje ona 6.90zl jest tam plyta z dodatkami do gry The sims2 na studiach (nie jestem pewna czy do na studiach ale napewno do the sims2) Jezeli chcecie kupic to prosze pytac o czasopismo: GRY wszystko o simsach na studiach ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]()
ta gazeta nazywa się "Komputer ,świat , gry" też mam tą gazete już cały poradnik przeczytałem
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Opisane jest tam wszystko oraz jest pełno poradników. Naprawdę polecam :] |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Rilluś ;* mam tą gazetkę i też polecam, ale ts 2 : NS nie wiem czy będę mieć jutro ;(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Guest
|
![]() Cytat:
;* |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Polecam ją naprawdę super a dodadki... :* Ps:Ja tez jutro bede mieć TS2NS ![]() |
|
![]() |
![]() |
#109 |
Guest
|
![]()
Ja jutro nie kupuje the sims 2 na studiach wole troche poczekać , tak samo jak było o the sims abrakadabra chciałam ją kupić , ale jak sie troche dowiedziałam co tam bedzie to zrezygnowałam i nie załuje . Ale mam nadzieje że the sims 2 na studiach bedzie super !
|
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]()
...to ja też dołącze się do pytających
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |