|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mój Sim skończył studia (mieszkał w adademiku) kiedy "wyjęłam" go z akademika i wprowadziłam do domu to nie ma obcji aby sim mógł znależć prace. Minął czas w jakim musiał opuścić akademik. Co mam zorbić?
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 13
|
Powiedz mi, czy dobrze zrozumiałam: skończył się czas studiów, zadzwoniłaś po taxi które odwozi sima do (np.) Miłowa, wprowadziłaś go do domu i nie może znaleźć pracy?
Jeśli tak jest to... hm. Może jakiś hack z internetu wraz z dodatkiem pobrałaś? Bo tak to nie wiem, dziwne
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie, ja próbowałam wyprowadzić sima poprzez obcje "Poszukaj domu dla siebie" (nie miałam innego pomysłu na wyprowadzenie go ze akademika
) i gdy to zrobiłam pisało, że mam go wyjąć w ogólnym menu i tak zrobiłam. Po wprowadzeniu do domu nie miałam obcji poszukaj pracy. Czy po tym moim błędzie mam jeszcze szanse na to aby znalazł prace? |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Bo kiedy skończy 4 rok masz na telefonie polecenie: Wróć do otoczenia: np. Miłowo. Może twój sim nadal jest w miasteczku uniwersyteckim jako młody dorosły..? Tylko to mi przychodzi do głowy.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a jak sie instaluje the sims na studiach i mówi zeby zainstalowac simsy2 a nie mam to co mam zrobic :?:
|
|
|
|
#8 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
dzięki
;( |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Witam!
Mam takie pytanie bo gdy wkoncu zainstalowalam dodatek to sims 2 na sudiach przy wczytywaniu parceli na jaka chce wejsc wlaczami sie cos natemat ze m zakucilo prace :con: wie ktos o co chodzi?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|