|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ta opcja jest chyba tylko po to że jak sie balangi organizuje to wtedy jak sie ma małe dzieci bo koleżanka przyniosła aby sie zajeła. Albo jest to tylko dla jaj dane. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
To teraz może ja...
Zaopatrzyłam się dzisiaj w TheSims:Uniwersytet i mam zasadniczo ważne pytanie... W mojej okolicy, którą stworzyłam zanim kupiłam dodatek, wybrałam sobie Akademię Klasyczną. Wprowadziłam trzech moich simów do jednego z akademików i uradowana zaczęłam grać. Zapisałam ich na odpowiednie wydziały studiów, i tak dalej, a tu jakąś godzinę przed wykładem umiera mi simka. Nie zdążyłam jej niestety uratować. Potem, sim numer dwa umiera godzinę przed swoim wykładem i simka trzy także... Zdziwiona jestem, bo tak nie powinno raczej być. Czy to wina dodatków, które ściągnęłam sobie do gry-bazy? Czy może coś innego...? |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Moje pytanie : Czy można założyć własne bractwo ?? jak to trzeba zrobic :>
pomocy;( |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
czy można grać profesorem? ? ?
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Pierwsza: Zrobisz z profesorka swojego męża lub żonę, oczywiście po zakończeniu studiów Druga: Ściągniesz lustro pozwalające kierować wszystkimi simami na parceli (nie wiem, czy działa na NS, jak tak to prosze o tym napisać)... Jest ono dostępne tu - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=33870 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mamy takie nie typowe pytanie (jeśli już było to sorry, ale nie chciało nam się przeglądać tylu stron). No więc chcemy sobie kupić The Sims NS. W związku z tym nasuwa nam się pytanie czy żeby grać w tą grę trzeba mieć płytę z pierwszej części (tzn. tą którą się wkłada do CD Romu, żeby gra zadzałała) czy też jedną z The Sims NS? Mamy nadzieję, że rozumiecie o co nam chodzi. Prosimy o odpowiedź.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|