|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Na odwrocie The sims 2 na studiach nie ma podanych wymagań sprzętowych. Jest napisane: DO URUCHOMIENIA TEGO DODATKU WYMAGANA JEST GRA THE SIMS2 ORAZ 1 GB WOLNEGO MIEJSCA DYSKU TWARDYM. WYMAGANIA SYSTEMOWE JAK W GRZE PODSTAWOWEJ. Dane spisane z the sims2 (wersja podstawowa) System: Windows 98/2000/ME/XP Procesor: 800 Mhz Pamięć: 256 MB RAM Dysk: 3,5 GB CD-DVD: 8x Grafika: 32MB T(tutaj znaczek, którego nie jestem w stanie napisać, bo jakiś taki dziwny on ![]() Dźwięk: karta zgodna z Directx 9.0 Directx: Wersja 9.0 Sterowanie: klawiatura, mysz Jak widzisz te dane się nieco różnią od podanych przez sliczną. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Do wszystkich mających grę: przed zadaniem pytania najpierw zajrzyjcie do instrukcji. Czasem to wystarczy
![]() Co do pytania - jak przystąpić do bractawa. Jeśli ktoś nie ma opcji przystąpienia do bractwa, niech się najpierw zorientuje, czy w jego kampusie w ogóle jest jakieś bractwo ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
może to jest bardzo głupie pytanie, ale jestem ciekawa:Jesli mam rodzinę i jeden sim chce isc na studia to kieruje nim, a co z pozostałymi osobami? Czy on od razu jest bez rodziny?
ps.nie mam jeszcze TSNS |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |