|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
ja znow mam pytanko i mam nadzieje, ze tym razem ktos mi udzieli odpowiedzi
![]() jak zrobic a raczej jak przerobic ubranko tak zeby gora byla od jednego a dol od drugiego, tzn chodzi mi o to jak zmienic "ksztalt" sima czy jak to sie zwie.. bo jak zauwazylam nie da sie wkleic spodni zamiast spodniczki bo wychodzi komedia?! sposob na to jest ili niet i nawet nie kombinowac?!??????? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
Albo mnie się wydaje albo w punkcie 12 jest błąd:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 13
|
![]()
Student, który już ukończył studia i powrócił do ekranu otoczenia ma na koncie 20 tys. simoleonów. Natomiast student, który zaczyna i nie ma żadnego stypendium, ma tylko 500 simolenów. Jeśli masz jakies stypendium dostajesz więcej (rekordowo miałam chyba coś ok. 3100$)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mój rekord to 3600$
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() A ja mam takie...troche inne pytanie...czy ktos wie jak korzystać z Imageshak? Bo niemoge założyć sobie konta... :con: |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wiem, że było chyba już takie pytanie, ale jakoś jestem niezorientowana, więc proszę o pomoc.
Kiedy się używa aparatu fotograficznego (przy karierze sztuka czy coś takiego) i robi się zdjęcie, można je sprzedać za 100$ (w moim wypadku). Moje pytanie brzmi: czy można tego zrobionego zdjęcia nie sprzedawać a powiesić na ścianie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Widze, że temat przestaje być na temat
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez rainne : 05.05.2005 - 18:49 |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam bardzo głupie pytanie: czy studenci mogą mieć dzieci? Bo gdy dzwonię z telefonu na studoach, to jest opiekunka do dziecka... A gdy odprężam ich (
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |