|
![]() |
#1 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Możesz to zrobić wysyłając osobno za pomocą telefonu, lub wysłać razem za pomocą narzędzia dost. z widoku okolicy.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich forumowiczów!
Muszę przyznać,że po sprzecznych (dosyć starych, to fakt) informacjach byłam pewna,że Sism 2 Na studiach ukażą się dopiero 25,a tu taka niespodzianka zupełnie przez przypadek w Madia Markt! Już gam, jak pewnie większość z Was ![]() Pam takie pytanka : jak mogę kupić telefon komórkowi lub grę przenośną?Mój Sim bardzo tego pragnie,ale niestety nie ma tego w trybie kupowania, powiem jeszcze,że takie zachcianki ma mój Sim nie będąc jeszcze studentem! Nie wiem skąd mogłabym mu wziąść takie "zabaweczki"...??? Może ktoś z was będzie miał już doświadczenie? Pozdrawiam wszystkiech fanów The Sims , serdecznie ! |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Mam nadzieję, że jeszcze tego nie było: uczeń może poprawić oceny wchodząc z nauczycielem w najciaśniejszy ze związków (chyba wszyscy zrozumieli o co chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja mam takie pytanko. Jeszcze nie mam The Sims 2 Na Studiach, ale chciałabym sie dowiedzieć. Czy jeśli tworzymy simów jest więcej ciuchów i fryzur dla małego dziecka, dziecka i dorosłego. Bo ja słyszałam że nowe rzeczy doszły tylko do młodego dorołego. Czy to prawda.?.?.
PS. Zapomniałam... Co sie stanie jeśli sims dorzuci jakiegoś proszka do fontanny. Widziałem właśnie że coś takiego robią te simy na zdjecach. Co sie potem stanie....??? Ostatnio edytowane przez Loczek : 15.03.2005 - 17:50 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki, byłam trochę zdezorientowana brakiem tych zabawek w trybie kupowania! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest