|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Większość błędów w grze powodują dodatki (folder Download)! Przed zadaniem pytania najpierw go wykasujcie (ewentualnie przenieście na chwilę w inne miejsce) i zobaczcie, czy nie pomogło! Jeśli nie, wtedy pomyślimy
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ale czy o tego bractwa mozna przylaczyc kogos sterowanego przez komputer?????
Plx odpowiedzcie!!! |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie chodzi mi o to ZEBY SIE PRZYLOCZYC DO BRACTWA tylko o to JAK ZROBIC ZEBY INNI SIE PRZYLANCZALI DO TWOJEGO BRACTWA.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A moje pytanie brzmi :
Co zrobić by Sims 2 działały szybciej... Jakiś program ,tunning ? tylko bez tekstów typu "Kup se nowy sprzęt!" ja mam : Intel Pentium 4 - 2.6 Ghz 512 mb ramu Karte graficzną Radeon 9600 (evolution) 256 mb a i tak mi coś tak chodzi :] przycina jak mam wygładzanie na MNIEJ :/ a ja chce by piękne śmigało z ładną grafiką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
co w tej grze jest od 12 LAT????
Jak iść na studia? Czy nawet nastolatek o wieku 1 dzień moze isc na studia? Czy jezeli skoncze studia moge yostac w akademiku? Czy moyna jednoczesnie studiowac i pracowc? To narazie tzle!!!! |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 2. kliknąć na telefon i wybrać opcję uczelnia > idź na studia. bądź grając na otoczeniu, klikając na liść laurowy opatrzony strzłką, który jest podpisany jako "wyślij simów na studia" 3. może 4. nie. chyba że ma się hack z modthesims2.com (trzeba poszukać, ale jest takowy) 5. pracować ale jako obsługa w stołówce, osobisty trener, w kawiarni parząc kawę, grając w zespole. nie ma standardowych prac, tylko takie dorywcze. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie będę miała na studiach już w piątek,więc powiedzcie mi jeszcze:
Co można kupić do swojego pokoju w akademiku???? |
![]() |
![]() |
#10 | |