Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.03.2005, 19:51   #1
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Jak się dostać do tajnego stowarzyszenia ?? Ja zrobiłem tak najpierw zdobyłem 3 przyjaciól z stowarzyszenia potem wstąpiłem do bractwa zwykłego . Potem zdobyłem jeszcze jednego przyjaciela z tajnego stowarzyszenia i nic nie się nie stało nie przyjechała limuzyna i mnie nie wzięła do siedziby bractwa . Co mam zrobić by się dostać ??
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.03.2005, 06:19   #2
Hunter666
Guest

Domyślnie

Ja mam takowe pytanie: Czy wszystkim na początku ładowania się okolicy lub domku simów robi się na parę sekund takie czarne tło? I jeszcze jedno: czy aby na pewno w lustrze są wszystkie fryzurki z The Sims 2? Pytam o to bo podczas instalacji nie miałem żadnych problemów, grę mam orginalną a mimo to dręczą mnie powyższe pytania. A oto fryzura, o którą mi chodzi:

Kasandra ją miała już przed wgraniem The Sims 2: Na studiach a teraz nie ma jej w lustrze ania na parceli Marzycieli ani na żadnej innej.

Ostatnio edytowane przez Hunter666 : 16.03.2005 - 07:06
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 14:27   #3
she
Guest

Domyślnie

Tak, to czarne tło jest wkurzające =="

A tak wogóle, to tylko mi się wczytuję wszystko z 12min....?
Noi gra się tak wiesza... że po prostu.. odechciewa mi się jej włączać =="
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 14:44   #4
Hunter666
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał lukihap
Dokładnie nie wiem o co ci chodzi ?? ale ta fruzurka która jest na obrazku jest w grze poszukaj jej dokładniej
Wybacz ale nie będę pisał specjalnie dla Cibie czegoś co można odczytać z mojego posta.
Napisałem że w lustrze nie ma tej fryzurki która jest powyżej i chcę wiedzieć czy inni też tak mają. Nie wiem co tu jest do nie rozumienia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 14:45   #5
Nulka
Guest

Domyślnie

Mam pytanko... Jak się kupi komórkę to gdzie sim ją trzyma?
P.S Nie mam jeszcze dodatku, ale chcem wiedzieć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 14:48   #6
Guralka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anulana
Mam pytanko... Jak się kupi komórkę to gdzie sim ją trzyma?
P.S Nie mam jeszcze dodatku, ale chcem wiedzieć
a gdzie trzymasz normalnie komórkę?????
W kieszeni. Tak samo w grze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:41   #7
Dancia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??
Już Ci odpowiadam. Moim zdaniem masz za mało przyjaciół z tajnego bractwa. Przyjaciele jakich musisz zdobyć żeby dostać się do zwykłego bractwa lub zwykłego stowarzyszenia to jedno - musisz zaprzyjaźnić się ze wszystkimi członkami bractwa - ale to już napewno wiesz.
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało
Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz.

Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:56   #8
Melonka
Guest

Domyślnie Fajny sposób

może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:57   #9
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melonka
może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
tak

Cytat:
Napisał jing
O co chodzi w Majstrze?
chodzi w nim o to, żeby stworzyć pokrycia terenu, podłogi lub tapety
przeczytaj to - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14474
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 20:16   #10
Karuś
Guest

Domyślnie

Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 19 (0 użytkownik(ów) i 19 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania