Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.03.2005, 18:41   #1
Dancia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _Toxic_
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??
Już Ci odpowiadam. Moim zdaniem masz za mało przyjaciół z tajnego bractwa. Przyjaciele jakich musisz zdobyć żeby dostać się do zwykłego bractwa lub zwykłego stowarzyszenia to jedno - musisz zaprzyjaźnić się ze wszystkimi członkami bractwa - ale to już napewno wiesz.
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało
Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz.

Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.03.2005, 18:56   #2
Melonka
Guest

Domyślnie Fajny sposób

może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 18:57   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Melonka
może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
tak

Cytat:
Napisał jing
O co chodzi w Majstrze?
chodzi w nim o to, żeby stworzyć pokrycia terenu, podłogi lub tapety
przeczytaj to - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14474
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:16   #4
Karuś
Guest

Domyślnie

Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:19   #5
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
wejdź w widok ogólny kampusu, a następnie kliknij na mieszkanie bractwa i wejdź na parcelę. będziesz kierowała wszystkimi członkami bractwa (więc nie polecam tego - zwłaszcza jak jesteś początkująca... wyrobić nie można )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:29   #6
Karuś
Guest

Domyślnie

A czy można jakoś odzyskać sima, który zamieszkał w domu bractwa? Byłam z tym simem związana emocjonalnie, a zrobiłam taką głupotę... Nie chcę kierować wszystkimi, bo nie dam rady... Musi być jakiś sposób!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.03.2005, 19:30   #7
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
A czy można jakoś odzyskać sima, który zamieszkał w domu bractwa? Byłam z tym simem związana emocjonalnie, a zrobiłam taką głupotę... Nie chcę kierować wszystkimi, bo nie dam rady... Musi być jakiś sposób!!!
jak wejdziesz do domku bractwa, kliknij na telefon albo komputer i wybierz opcję "poszukaj domu dla siebie".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 11:15   #8
Karo
Guest

Domyślnie

To teraz moja kolej.
Gra powinna być zainstalowana w innym miejscu niż TS2. Ktoś pisał, że domyślnie ona sama znajdzie sobie to "inne" miejsce.No więc moja TS2:NS zainstalowała się domyślnie tutaj:
Program Files\ EA Games

czyli dokładnie tam gdzie jest TS2. I ja już nic z tego nie rozumiem.Po wywaleniu obiektów z download , gra działa mi poprawnie, więc po co są te inne miejsca. Odpowiedzcie mi , proszę, bo bardzo mnie to zastanawia. Moze jednak coś jest źle?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 11:37   #9
Guralka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karo
To teraz moja kolej.
Gra powinna być zainstalowana w innym miejscu niż TS2. Ktoś pisał, że domyślnie ona sama znajdzie sobie to "inne" miejsce.No więc moja TS2:NS zainstalowała się domyślnie tutaj:
Program Files\ EA Games

czyli dokładnie tam gdzie jest TS2. I ja już nic z tego nie rozumiem.Po wywaleniu obiektów z download , gra działa mi poprawnie, więc po co są te inne miejsca. Odpowiedzcie mi , proszę, bo bardzo mnie to zastanawia. Moze jednak coś jest źle?
EA games i nic dalej? A the sims 2 też masz w EA games i nic dalej? (np. The sims2)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2005, 12:30   #10
Melonka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Guralka
EA games i nic dalej? A the sims 2 też masz w EA games i nic dalej? (np. The sims2)

Więc jeśli dobrze zrozumialam to jest tak:
Sims 2 NS możemy zainstalować w tym samym folderze , ale nie dokładnie tam gdzie sims 2 ponieważ pliki nie mogą sie pozamieniać :\
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania