|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało ![]() Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz. Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
może ktoś mi wytłumaczyć ,jeśli mam TS2NS to wgrywam je do osobnego katalogu nie do sims 2 tak ??
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() przeczytaj to - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14474 |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jeśli mój sim przyłączył się do bractwa i potem kliknęłam: wprowadź się do domu bractwa(czy coś takiego) i sim mi zniknął( gra przyspieszyła, nie była dostępna żadna opcja) to mogę nim jeszcze jakoś grać? Co mam zrobić żeby go odzyskać? Mam wejść do parceli bractwa? I co potem? będę kierowała tylko nim czy wszystkimi z bractwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, to proszę o opinię.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A czy można jakoś odzyskać sima, który zamieszkał w domu bractwa? Byłam z tym simem związana emocjonalnie, a zrobiłam taką głupotę... Nie chcę kierować wszystkimi, bo nie dam rady... Musi być jakiś sposób!!!
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To teraz moja kolej.
Gra powinna być zainstalowana w innym miejscu niż TS2. Ktoś pisał, że domyślnie ona sama znajdzie sobie to "inne" miejsce.No więc moja TS2:NS zainstalowała się domyślnie tutaj: Program Files\ EA Games czyli dokładnie tam gdzie jest TS2. I ja już nic z tego nie rozumiem.Po wywaleniu obiektów z download , gra działa mi poprawnie, więc po co są te inne miejsca. Odpowiedzcie mi , proszę, bo bardzo mnie to zastanawia. Moze jednak coś jest źle? |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Więc jeśli dobrze zrozumialam to jest tak: Sims 2 NS możemy zainstalować w tym samym folderze , ale nie dokładnie tam gdzie sims 2 ponieważ pliki nie mogą sie pozamieniać :\ |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |