|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A pozatym tam wszystko jest pod nosem i nie trzeba zdobywać xp |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mam kilka pytań (ts na mam zaledwie pare godzin
![]() 1. dostałam się do bractwa... ale jak można sie dostac do tajnego stowarzyszenia??? (podobno trzeba miec 3 przyjaciol z niego ale w moim akademiku kreci sie tylko 1 simka z "klamra" ). jak to zrobić 2. jak "rozruszać" atmosferę w akademiku? - wszyscy siedzą tylko w swoich pokojach i nic nie robią albo idą cos zjesc 3. co zrobic zeby nakłonić innych do dawania napiwkow (czasami wogole nie chca nawet przechodzić koło "zarabiająych" simsów) 4. jak założyć własną kapelę muzyczna??? 5. jak zachecic simow do wspolnej zabawy - NP. przy ognisku 6. pod dom mojego studenta przyleciała czyliderka --------- wiem ze na forum był juz temat taki ale co trzeba zrobić żeby np. nasz sim był czyliderką??? 7. już ostatnie.... moj sim ma pragnienie "zaprosić kogoś do bractwa" - jak to sie robi... pisze tam ze trzeba nacisnac na innego sima i dac zapros... a tego tam wcale nie ma jak naciskam... :\ |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
1. Jedziesz do miasta, na każdej paraceli jest jeden ktoś z tajnego stowarzyszenia. Czyli musisz odwiedzić 3 inne i z każdym z nich się zaprzyjaźnić.
2. Rób imprezy ![]() 3. Jeśłi np. rapujesz czy grasz na jakimś instrumencie, to musisz rozwinąć kreatowyność. Im więcej jej masz to więcej zarabiasz - max 100 simoleonów od sima. 4. Nie da sie założyć kapeli, chyba że masz paru simów to grają wszyscy na raz na innych instrumentach to to można jeszcze uznać za kapele ![]() 5. Tego nie wiem, ale sprawdze ![]() 6. Musisz się z nią zaprzyjaźnić 7. Po pierwsze, wiesz, że sim musi być w bractwie? Możliwe że mają za słąbe kontakty. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
dzieki za wyjaśnienia :]
co do 7 - moj sim jest w bractwie studentów (akademia simowa) i prawie zawsze ma pragnienie aby kogoś zaprosić do bractwa. a nie wiem jak to zrobić ;( |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Skoro tutaj mamy zadawać pytania to ja zadam... nie chce mi się szukać innych działów a te pytania są bardziej "techniczne".
1. Jeżeli mam sima ubranego w coś, co ściągnęłam z internetu i usunę pliki czy wtedy sima też stracę? Albo gdy mam meble w mieszkaniu... czy one znikną? 2. Jest jakiś sposób na poznanie nr seryjnego Twojej gry mając ją zainstalowaną na komputerze? Czy jedynym sposobem na pozanie go jest posiadanie książeczki? Ja ową zgubiłam... |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PozdRoOo :* |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jaka "klamra"?? A żeby poznać Simów z tajnego stowarzyszania, można jechać gdzieś na parcelę publiczną.
PS: Co to niby jest "czyliderka"?? Boże... "cheerleaderka"!! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |