Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.03.2005, 17:37   #101
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Ale ja nie mam Body shopa z NS. Mam tylko tego z TS2. Nowego nie mam. Proszę o jakieś szczegóły, bo jestem niekumata.... ;(
Ok, spróbuj tak ... Start-> Wszystkie Programy -> EA Games -> TS2 Na studiach -> The Sims2 Warsztat
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.03.2005, 17:40   #102
Karuś
Guest

Domyślnie

Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 17:45   #103
Eveline
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karuś
Dzięki, już mam ten katalog. A czy to dobrze że on pojawił się w katalogu TS2? Nie powinien być w NS?
Ja go mam w obu Mam nadzieję, że teraz już wszystko ok
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 18:14   #104
Aweria
Guest

Question

Czemu w tym "mini FAQ" jest napisane, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"? :\

Ostatnio edytowane przez rainne : 18.03.2005 - 18:26
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 18:24   #105
asero
Guest

Cool

Cytat:
Napisał Aweria
Czemu w tym "mini FAQ" pisze, że student dostaje 20000 na "start", a u mnie 500 "na łeb"? :\
U mnie jest identycznie poprawcie błąd!!!!Już sie martwiłem że ja mam coś nie tak!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 18:39   #106
mbartek1
Guest

Cool Moje Pytanko

Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mogą a dorosli tak a młodzi dorosli????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 18:44   #107
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał mbartek1
Moje pytanko jest takie : czy w the sims 2 na studiach młody dorosły może bara bara??bo nastolatki nie mogą a dorosli tak a młodzi dorosli????
młodzi dorośli mogą się bara-bara ( ), mogą się zaręczać ze sobą. nie mogę wychodzić za siebie za mąż/ żenić się oraz mieć dzieci/zachodzić w ciążę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 21:11   #108
shadow-95
Guest

Domyślnie

a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 21:19   #109
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał shadow-95
a ja mam pytanko, dlaczego gra sie zacina i wszystko dlugo sie laduje ? spelniam wymagania zalecane.
Pewnie masz poprostu słaby komputer (jak na wymagania ts2). Żeby pograć naprawdę płynnie i bez zacinanek Twój komp powinien mieć sporo lepsze parametry niż minimalne. Być może też masz bardzo wiele obiektów w downloads, co też spowalnia działanie gry. Staraj się budować małe domki z niewielką ilością simów. Wtedy będzie Ci się przyjemniej grało.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2005, 23:55   #110
Zaria
Guest

Domyślnie

mam kilka pytań (ts na mam zaledwie pare godzin )

1. dostałam się do bractwa... ale jak można sie dostac do tajnego stowarzyszenia??? (podobno trzeba miec 3 przyjaciol z niego ale w moim akademiku kreci sie tylko 1 simka z "klamra" ). jak to zrobić

2. jak "rozruszać" atmosferę w akademiku? - wszyscy siedzą tylko w swoich pokojach i nic nie robią albo idą cos zjesc

3. co zrobic zeby nakłonić innych do dawania napiwkow (czasami wogole nie chca nawet przechodzić koło "zarabiająych" simsów)

4. jak założyć własną kapelę muzyczna???

5. jak zachecic simow do wspolnej zabawy - NP. przy ognisku

6. pod dom mojego studenta przyleciała czyliderka --------- wiem ze na forum był juz temat taki ale co trzeba zrobić żeby np. nasz sim był czyliderką???

7. już ostatnie.... moj sim ma pragnienie "zaprosić kogoś do bractwa" - jak to sie robi... pisze tam ze trzeba nacisnac na innego sima i dac zapros... a tego tam wcale nie ma jak naciskam... :\
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania