|  | #1 | 
| Guest 

| 

Jak chcę pojechać na Starówkę i klikam w telefon to tam nie ma, żaby Sim pojechał na Starówke,   Dzieję się tak w całej okolicy ;( Czemu tak się dzieje? ;( ;( ;( Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 10.06.2012 - 11:54 | 
|   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Guest 

| 

Pewnie to sa jakies bledy w grze ... a czy od zawsze tak masz? czy to sa orginaly ? a moze probowalas jeszcze raz zainstalowac ?
		 | 
|   | 
|  | #3 | 
| Guest 

| 

od dzisiaj tak mam, wczoraj jeszcze jechały, więc nie wiem od czego to... ;(
		 | 
|   | 
|  | #4 | 
| Guest 

| 

1. Może masz małe dziecko w domu. 2. Może masz małego zwierzaczka w domu? Wtedy simy nie moga jechać na starowkę. | 
|   | 
|  | #5 | 
| Guest 

| 

A wgrywalas jakies dodatki? Bo ja mialam kiedys tak ze wgralam duzo roznych dodatkow i wogole z telefonu nie moglam korzystac    | 
|   | 
|  | #6 | |
| Guest 

| Cytat: 
  niewiem, może spróbuj na innym placu  :\ | |
|   | 
|  | #7 | 
| Guest 

| 

a moze nie masz kasy zeby pojechac     | 
|   | 
|  | #8 | |
| Guest 

| Cytat: 
 | |
|   | 
|  | #9 | |
| Guest 

| Cytat: 
 Wszystko dobrze działało dopuki moja simka nie wzięła ślubu!!! Po dołączeniu nowego sima do rodziny moje simy też nie mogły jechać na starówkę.Wtedy nie zapisywałam gry , cofnęłam wszystko.I wtedy wszystko było O.K.,wszystko poprawnie działało.Radze Ci cofnąć grę , lub ponownie ją zainstalować .  cześć! | |
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 | 
|  Podobne wątki | ||||
| Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość | 
| ~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 03:32 | 
| Pamiątkowy regulamin | pushek | TheSims.pl - archiwum | 0 | 08.12.2003 14:13 |