![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Jak obiecałam daje więcej , a wtedy nie było przez momęt ich widać bo zamiast na końcu [/img] napisałam [.img]
![]() postanowiłam udać się w akademiku klasycznym na siłownie! Oto i ona! ma kilka pięter na samym dole jest basen i tylko on, jest zrobiony bardzo fajnie bo prowadzą do niego schodki! ![]() na samej górze jest pokój z kilkoma urządzeniami do biegania i do innych ćwiczeń i to wszystko jest przy lustrach wielgachnych! ![]() to jest ten basen! ![]() to jest tak jakby 1 piętro na którym znajdują się prysznice, łazienki, schody na basen,schody na górę! ![]() to jest 2 piętro na którym znajduję się jadalnia dla zgłodniałych simów ![]() no i 3 piętro gdzie są urządzenia! ![]() to moja simka zarabia na pracy w stołóce! chyba coś się wtedy z grą stało bo ona stała i 10 simlenów nad jej głową ciągle się dodawało! ![]() moja simka przy kawce zawiera znajomości! ![]() moja simka odrabia lekcję! kiedyś trzeba! ![]() to już nie są drzwi mojej simki tylko jej przyjaciółki, która prosi o prywatność! ![]() moja simka pisze pracę semestralną! ![]() no i moja simka umarłą z głodu! Tam za wazonikiem jest słuchawka od telefonu bo właśnie rozmaiała z chłopakiem! Nie zapmiętałam gry ale zdjęcia są zapamiętane! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|