Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.03.2005, 20:21   #1
Chiara
Guest

Domyślnie Collections

Może to pytanie już było, ale naprawdę nie chciało mi się szukać, bo jestem chora.

ściągnęłam sobie wszystki nagrody za pracę, ale nie mogę ich kupić bo nie da się wejść na kolekcje w akademiku :/ Co robić ? Czy jest jakiś kod pomocniczy albo sposób ???
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.03.2005, 20:55   #2
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Chiarcia12
Może to pytanie już było, ale naprawdę nie chciało mi się szukać, bo jestem chora.

ściągnęłam sobie wszystki nagrody za pracę, ale nie mogę ich kupić bo nie da się wejść na kolekcje w akademiku :/ Co robić ? Czy jest jakiś kod pomocniczy albo sposób ???
Jest do tego kod... Może najpierw - aby móc budować w akademuku mależy wpisać kod boolProp dormSpecificToolsDisabled true/false. A jeżeli chcesz te nagrody bez ściągania kolekcji, to naley wpisac kod boolProp testingCheatsEnabled true/false, kliknąć waz z shiftem na gazetę, i masz tam nagrody (ta opcja u góry)... Gazea na studiach pojawił mi się, gdy mieszkałam w siedzibie studentów....

http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15423 - temat z kodami do NS
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13657 - temat o kodzie boolProp... Cheats....

Moje pytnie - jak można odblokować funkcje "wydarzenia specjalne"?? Bo ja ją mam szarą (zablokowaną i wyłączoną) i nic nie mogę zrobić (to w opcjach)....

Ostatnio edytowane przez lay : 28.03.2005 - 20:58
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 10:12   #3
Wilczek
Guest

Question

Na pudelku TS2NS jest taki kwiatek z glowa krowy a pod nim jest taka maszyna do chirurgi plastycznej. moje pytanie to: gdzie te rzeczy mozna znalezc ??!! przeszukalam juz caly tryb kupowani i nic
(sorka ze tak zmieniam temat )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 10:25   #4
*apple*
Guest

Domyślnie

rowokwiat i maszyna do chirurgi plastycznej to nagrody zawodowe!
jak osiągniesz coś w swojej pracy to dostajesz!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 10:40   #5
Wilczek
Guest

Question czyrliderki

Wiem ze byly juz 2 tematy o nich ale dalej nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie..... Jak je mozna razpoznac?????!!!!! czy moze ktos ma zdiecie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 11:32   #6
*apple*
Guest

Domyślnie

Masz racje ten temat jest już!!!!!!! I tam jest odp!! One są w takich sukieneczkasz u mnie w czarnych z czerwionymi paskami i mają lamy na koszulce!! i głupie imiona !!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 11:44   #7
Madi_girl
Guest

Wink

Ja mam pytanie może nie co do samej gry. A mianowicie (może to głupie...) czy katalog dowlands musi być w moich dokumentach, EA Games itd. Chodzi mi o to, że dodatki zajmują mi sporo miejsca i wszystko idzie na dysk C.... więc jeżeli ktoś zna odpowiedź niech mnie oświeci... z góry dzięki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 12:37   #8
*apple*
Guest

Domyślnie

Madi girl no to musi być w tym bo inaczej nie będzie w grze ! ratunek:L weź przenieś inne rzeczy z C! ale nie ruszaj simów bo będą kłopoty !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 14:23   #9
she
Guest

Domyślnie Bara-Bara

No więc po prostu normalnie jak codzień robię sobie bara-bara z jakimś kolesiem co wleciał mi nago do domku, szczegółów nie bede wam przedstawiać.
Noi potem we wspomnieniach zamiast normalnego: "To dopiero była zabawa... kiedy możemy to powtórzyć?" był obok obrazka "Bara-Bara" taki malutki u dołu, takie logo jak np. dzwonisz po pokojówkę. I pisało "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!".
I tak to własnie dziwnie wygląda.... ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2005, 13:30   #10
Wilczek
Guest

Domyślnie kody

Czy ktos zna moze jakis kod do TS2NS zeby student nie musial sie uczyc ale zeby i tak mial dobre stopnie??? albo taki kod jak byl TS1 ze sim bedzie mial do pelna wszystkie umiejetnosci??? Fajnie by bylo
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania