|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja mam pytanie może nie co do samej gry. A mianowicie (może to głupie...) czy katalog dowlands musi być w moich dokumentach, EA Games itd. Chodzi mi o to, że dodatki zajmują mi sporo miejsca i wszystko idzie na dysk C.... więc jeżeli ktoś zna odpowiedź niech mnie oświeci... z góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Madi girl no to musi być w tym bo inaczej nie będzie w grze ! ratunek:L weź przenieś inne rzeczy z C! ale nie ruszaj simów bo będą kłopoty !
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
No więc po prostu normalnie jak codzień robię sobie bara-bara z jakimś kolesiem co wleciał mi nago do domku, szczegółów nie bede wam przedstawiać.
Noi potem we wspomnieniach zamiast normalnego: "To dopiero była zabawa... kiedy możemy to powtórzyć?" był obok obrazka "Bara-Bara" taki malutki u dołu, takie logo jak np. dzwonisz po pokojówkę. I pisało "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!". I tak to własnie dziwnie wygląda.... ? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
No bo ten facio musi sprzątać być sprzątaczką , pizzarzem albio inny jakiś zawód który przez tel możesz zamówić!!
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
ja tez tak kiedys mialam jak moj sim to ze sprzataczka robil...
![]() wtedy pisalo właśnie : "Ej, to całkowicie zmienia znaczenie określenia "Pomoc Domowa!". A w tym okienku było to 'serducho' i obok taki ludzik... czy coś... to właśnie znaczy ze sim to z kims kto u niego pracuje... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Czy ktos zna moze jakis kod do TS2NS zeby student nie musial sie uczyc ale zeby i tak mial dobre stopnie??? albo taki kod jak byl TS1 ze sim bedzie mial do pelna wszystkie umiejetnosci??? Fajnie by bylo
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
witam wszystkich
mam pytanie co do kierunku studiów czy można zostać informatykiem ?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
o ile wiem to nie ma takiego kierunku
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A ja mam pytanie co do :
moja simka oświadczyłą się i ma nażyczonego i ona czasem go do akademika zaprasza tylko on wtedy od razu biegnie do innego pokoju i czasem nie mogę tam wejść bo się zamyka drzwi jak mam zmusić mojego nażyczonego do zostania przy simce lub jak wejść do zamkniętego pokoju?? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|