|
|
#61 |
|
Guest
|
Moi simowei adoptowali sobie niemowlaka i od razu zadzwoniła simka po opiekunkę. Opiekunka ta jest bardzo fajna, dobrze się zajmuje dzieckiem (he, może dlatego że daję jej często 100 simoleanów napiwku
), gotuje, sprząta....To jest RAJ dla moich simów!!!
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Guest
|
opiekunka dobrze opiekuje sie dzieckiem ale kiedzys sasiadka ukradla mi dziecko wylaczylem gre i wczytalem i nie znalazlem dziecka lezalo przy smietniku a poza tym je na moj rachunek korzysta z jakuzzi itd
Ostatnio edytowane przez patryk123 : 03.04.2005 - 14:45 |
|
|
|
#63 | |
|
Guest
|
Cytat:
mozesz dziekowac
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Guest
|
Cytat:
? Jak? Wybaczcie, ale od niedawna mam The Sims 2 i w tym temacie jestem ZIELONA.... . Co do opiekunki, to dzisiaj wynajęłam wredną babę- co z tego, że dobrze się dzieckiem zajmowała, ale...miała do moich simów wieczne pretensje! Jak opiekunka wyczyściła kibelek, po chwili mój sim poszedł się tam wysikać. Nad głową opiekunki od razu była "chmurka" z przekreśloną głową mojego sima!!!Nie znoszę jej!!!
|
|
|
|
|
#65 |
|
Guest
|
ta "śmieciarko-opiekónka" może myśli że jest panią domu czy coś w tym stylu.
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
były by ok gdyby:nie oglądała tv,gotowała,na prezent urodzinowy dziecka dała pożar,zostawia za sobą bajzel,traktóje simów jak popychadło,korzysta z płatnych zajęć,czasami zamawia pizze,karmi dziecko na siłę,zamiast położyć dziecko spać daje na podłogę,doprowadza dziecko do stanu psychicznego,dziecko ma w *****, to dopiro nazywa się opieka społeczna. a wy jak sądzicie :\
|
|
|
|
#67 |
|
Guest
|
u mnie się zacieła bo coś zżarła i teraz żyga i mi kibel zajmuje i brudzi... bleeee
|
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Ja kiedyś zadzwoniła po opiekunkę kiedy matka była w domu.Nie musiała zajmować się niemowlakami,to postrzątała cały dom na błysk
Taka jednorazowa pokojówka Super!!!Ale dziećmi to zajmować się nie umie.Kiedy moja Simka poszła do pracy i zamówiła opiekę do małego dziecka ta baba przez cały czas oglądała telewizję :\ |
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
najgorsze że traktuje dzieci jak bachory ;( :1smutny: :\
|
|
|
|
#70 |
|
Guest
|
Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|