![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To już jest koniec nie ma już „Gdyby nie to”
Zapraszam na ostatni odcinek z serii „Gdyby nie to”. Niedługo zacznie się nowa seria „Gdyby nie to 2”. ![]() Marta urodziła. On i ona są biali a urodziło im się czarne dziecko. Darek nie mógł uwierzyć ,że został ojcem. Skończył studia i może opiekować się maleństwem. ![]() -Ależ on śliczny! – Krzyknął Darek. Dziecko pokiwało główką z uśmiechem na twarzy. -Czyż on nie jest rozkoszny? – Zapytała Marta zabierając chłopca Bronisława. -Zadzwonię do taty i mamy. Mama się wkurzy ale to szczegół. ![]() -Panie Arku! Telefon do pana! – Krzyczała młoda pielęgniarka. -Już idę! -Halo? Kto dzwoni? –Zapytał Arek. -Tato? To ja Darek. Chciałem cię poinformować ,że zostałeś dziadkiem! – Powiedział podekscytowany Darek. -Jak ja się cieszę! – Arek aż podskoczył z wrażenia. -Jak ma na imię? -Bronisław. -Piękne imię! – Pochwalił go ojciec. -Tato kto to? – Zapytała siostra Darka. -Twój brat! Zostałaś ciocią. ![]() -No hej. – Powiedziała miłym głosem Natalia ,bo wiedziała ,że została ciocią. -Maluch jest w dobrym stanie. Muszę kończyć mam złotówkę na koncie a muszę jeszcze do więzienia dryndnąc. – Powiedział odkładając słuchawkę. ![]() Policjantka weszła do pomieszczenia gdzie znajdowali się aresztowani. -Pani Kortanowska? – zapytała Kobieta. -Tak to ja. -Chcę panią poinformować ,że została pani babcią. – Powiedziała policjantka uśmiechając się do niej. -Co? Ja?! Nie to jakaś pomyłka! Mój syn nie ma żony ani nic! Nikt nie ma. – Karolina była zszokowana tym co powiedziała policjantka. Ona przecież niewiedziała ,że Darek się ożenił. -Pani syn to Darek Kortanowscy? Ożenił się z Martą i mają dziecko. – Mówiła dalej zdziwiona reakcją aresztowanej. -O boże! Jednak to prawda! Nie!!!!!! Ja .. ja ... ja w to nie wierze! On mi nie mógł tego zrobić! – Histeryzowała Karolina. -Proszę się przymknąć i przyjąć nowinę ,że jest pani babcią! – Powiedziała policjantka wychodząc. I to już koniec fotostory „Gdyby nie to”. ![]() W maju lub w kwietniu zapraszam na kolejną część fotostory pt. „Gdyby nie to 2”. Żegnam! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|