![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
U mnie w Miłowie:
Don Lotario jest mezem Kasandry Ćwir i od czasu do czasu zdradfza ją z którąs z siośtr Kaliente lub z Kasią Langarek (czy jak jej tam) Nina Kaliente jest narzeczoną sima mojego kumpla i się wyprowadziła od swojej sis (Diny), która... ... została żoną Mortimera Ćwira i mają słodkiego bobaska (który się zwie Eustachy <lol>) U Marzycieli wszystko normalnie Przyjemniaki - wszystko jak wcześniej, tylko Lilianna pójdzie na studia z moją simką ![]() u rodziny Biedaków Balbina urodzila kolejne (czwarte) dziecko, a Damian stracił prace (bo spał, jak wrócił ze szkoły ![]() Dziwnowo: Widmo - wszystko po staremu te żołnierze (nie pamiętam jak się zwaly) - tak samo Kowal - Jasiek dorósł i się wprowadził, ma dzieci z moją simką. U staruszków i jego siostry wszystko jak dawniej Dziwak - Waldemara zapłodniło ufo, Paskal urodził swoje drugie "ufiątko", a ten trzeci (mój ziom, nie pamiętam jak sie zwie) ma żonę (Blanka Bateryjka) i małą córeczkę Papużka - chciałam zabić Nerwusa, ale sie nie udalo. Chciał pocalować Lucjana, ale go odepchnął (mnie to nie dziwi ![]() Werona: Romeo z Julią, starzy się kłócą, a Merkucja zabił piorun. A do Jutrzenek nawet nie wchodziłam ![]() To by było na tyle. Dziękuję, ze mnie wysłuchaliście ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|