![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() -Jesteś księżniczką Nicole zemdlała i tak udało się jej bo o taka podłoge można neźle rozbić głowe! -Nicole,Nicole wstawaj! Jean! Chodź tu Nicole zemdlała! - wołała Blanca -Co? Nicole zemdlała? -Zmartwił się Jean Jean zaniósł Nicole do jej pokoju i położył na łóżku. Następnego dnia Nicole wstała dosyć wcześnie, bo było jeszcze ciemno. Popatrzyła przez okno rozejrzała się po pokoju i poszła do łazienki. Skorzystała z toalety i myjąc ręce myślała... ![]() "Hmm...Czy ja naprawdę mogę być księżniczką? Chodzić do zwykłej szkoły i być księżniczką" -Nicole! wyjdź już z łazienki! - Nawoływała Blanca -Już,juz!! Gdy wyszła z łazienki,poszła się ubrać,ale nadal myślała o tym,że jes księżniczką. Poszła zjeść śniadanie. - Dzieńdobry Tato! - Witaj słonko! Mama i ja strasznie się o Ciebie baliśmy gdy zemdlałaś... - Wyobrażam sobie...Mama już pojechała do pracy? -Tak... - Dobrze w takim razie ja ide posłuchać muzyki do swojego pokoju. - Ale...przecież nic nie zjadłaś - I nie mam zamiaru! "Co z tą dziewczyna się dzieje?"-Myślał Jean - Dziś się przeprowadzamy!!!- Krzyknął -WIEM! -wrzasnęła Nicole i wyszła z kuchni Jean zadzwonił po tragaży,którzy pooga im w przeprowadzce. [MG]http://republika.pl/blog_nw_481076/885151/tr/zdjecie_nr_3-2c.jpg[/IMG] Po krótkim czasie przyjechali z firmy "Pzeprowadzamy SimCity" 4 godziny trwało pakowanie mebli do Auta.Zostawili wszystkie meble i lodówkę w kuchni oraz w lazienkach i komodę, która stała w salonie. ![]() Gdy ciężarówka z meblami pojechała został już tylko stary,obdarty samochód do którego wsiedli państwo Decerne. Dom był prawie pusty... ![]() -Żegnaj domku! -zawołała Nicole ![]() Jeżeli ten odcinek się wam nie spodoba nie będę dalej pisała! A i sorry jeśli gdzie niegdzie są niskie ściany! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|