|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odcinek 2 „Miłość od pierwszego wejrzenia”
![]() - Karolu. – powiedziała piękna kobieta całując namiętnie swojego męża. - Uważaj na siebie! - Dobrze kochanie. - Odpowiedział miłym głosem mąż wsiadając do samochodu odwożącego go do pracy. Kilka minut później rozległ się głos dzwonka. - Już idę. - Krzyknęła kobieta. -O to ty Karol. Co zapomniałeś? - Zapomniałem różnych papierów dla szefa. - Poszedł do swojego pokoju wziął papiery i wyszedł z domu. Do pokoju wpadł brat męża Kasi. - Hej ! - Krzyknął i pobiegł dalej. ![]() Gdy Kasia zaczęła czytać tygodnik "Simsomaniak" znów usłyszała dzwonek. -Karol? Co znowu zapomniałeś.- Zapytała kobieta z nichcęcią wstawając z krzesła. ![]() Gdy Kasia otworzyła drzwi zobaczyła spoconą, zadyszaną i rozpłakaną przyjaciółkę Julię. -Julia? Co ci się stało? czemu płaczesz? - Pytała Kasia. Chciała pomóc swojej koleżance ze studii. - Kasiu! Proszę tylko tydzień z moimi dziećmi... mogę tu zamieszkać przez tydzień? Nie zniosłam tego i uciekłam. - Mówiła rozpłakana przyjaciółka. - Oczywiście właź. Kawę , herbatkę?- zapytała troskliwym głosem koleżanka. - Nie dzięki. - Odpowiedziała jej Julia wchodząc do łazienki. Chwilę potem wyszła. - Kasiu idę po torebkę bo zostawiłam gdzieś na dworze. - Poczekaj pójdę z tobą. Obydwie wyszły na dwór i zaczęły szukać torebki. ![]() Julia zobaczyła biegnącego na nią mężczyznę. W ostatniej chwili zobaczył przed sobą Julię i się zatrzymał. - Dzieńdobry. Jestem Bartek. - Powiedział mężczyzna podając rękę. -Julia jestem. - Kobieta uśmiechnęła się do mężczyzny. Bartkowi spodobała się Julia od pierwszego spojrzenia. Na Julii on nie robił wrażenia. - Mieszkasz tu? - Zapytała Julka. -Tak. - odpowiedział nieśmiało mężczyzna. - Dobra wchodzimy do środka. - Przerwała Kasia i wprowadziła wszystkich do środka. -Chodź oprowadzę Cię Julka po domu. Dom oglądali dwie godziny. Potem Julia poszła popływać w basenie. ![]() Za Julią poszedł mężczyzna którego poznała chwilę temu. Chciał jej powiedzieć "Jest pani piękna" , "Zakochałem się w pani od pierwszego wejrzenia" ale nie mógł. Przecież dopiero się poznali. ![]() Julia zaczęła odpływać od brzegu basenika. Bartek wskoczył za nią do basenu. Chciał przyjrzeć się jej ciału ale Julia cały czas mu odpływała. ---------------------- Czy Bartek powie Julii ,że ją kocha? Czy pocałują się poraz pierwszy? Jak zareaguje na nową postać Karol? -------- O tym i jeszcze więcej dowiecie się w 3 odcinku. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |