|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Odcinek 3 "Pierwszy raz"
![]() Kiedy Karol wrócił z pracy zdziwił się wizytą nowej kobiety i jej dziećmi. Mężczyzna zrobił dla wszystkich obiad. Wszyscy zasiedli do stołu i zaczęli jeść. Przy okazji rozmawiali. ![]() Po obiedzie Bartek z Julią poszli popływać. Potem Julia poszła się chustać a Bartek stał koło niej i pchał chuśtawke na której siedziała. - Masz męża?? - zapytał mężczyzna. - Tak.. ale biorę rozwód. - Powiedziała dziwnie Julia. Bartek bardzo ucieszył się z tej wieści. ![]() Gdy Julia zeszła z huśtawki było już ciemno. Nagle Bartek zbliżył swoje usta do Julii. Kobieta również zrobiła to samo i doszło do pocałunku. Bartek myślał ,że jest w niebie... ![]() Nagle Julia odepchnęła mężczyzne.Z jednej strony była na niego zła ale czuła się przy nim bezpiecznie. Podobało jej się to co zaszło. -Nie mogę. - Powiedziała i zaczęła biec. Bartek cieszył się ,że chociaż na chwilę się pocałowali. Nie mógł uwierzyć ,że to stało się naprawdę. ![]() Kobieta pobiegła do łazienki. Zaczęła się myć. Niespodziewanie do środka wszedł Bartek. Julia zaczęła na niego krzyczeć: -Co ty tu robisz do cholery?! -Myślałem ,że ... - Zaczął mówić drżącym głosem. -Co do cholery myślałeś?! Wynoś się stąd! - Krzyczała Julia. Nie mogła uwierzyć ,że on to zrobił. Była na niego wściekła. ![]() Gdy wyszła z łazienki kobieta poszła do Kasi: -Kasiu musimy porozmawiać. - O co chodzi? - zapytała Kasia. - Chodzi o Bartka. On ma chyba bzika na moim punkcie! Najpierw zapytał się czym mam męża.. potem ten pocałunek ... a na końcu ta sytuacja w łazience. Koniec odcinka 3 Ostatnio edytowane przez Binek : 10.04.2005 - 16:40 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Odcinek 4 "Długi pocałunek"
![]() - Ale.. on no wiesz.. wpadłaś mu w oko , nic na to nie poradze. - Powiedziała uśmiechnięta koleżanka. - Wiesz co.. ja chyba się muszę już stąd wyprowadzić. - Powiedziała drżącym głosem. Po głowie chodziło jej kilka pytań "Gdzie ja się schronie?" , "gdzie ja się schowam?". Do pokoju wbiegł Bartek: -Nie rób tego! - Krzyknął. - Ty ... ach nieważne. - Powiedziała Julia wchodząc do kuchni. ![]() (sorry za niskie ścinay) Julia zaczęła myć lade. Zaczęła płakać. Nie wiedziała co zrobić. Czy zostać lub odejść. Te pytania dręczyły ją cały czas. Nie mogła się ich pozbyć. ![]() Kilka minut później do kuchni wszedł Bartek: - Usiądź . - Powiedział. Julia usiadła i zaczeła jeść ciasto. - O co ci chodzi? - Zapytał Bartek. - Ty nie rozumiesz... Przez tyle czasu cierpiałam.. i to przez męża. Ty chyba myślisz ,że to takie proste. Niestety nie. Nie wiem czy jak będe z tobą lub z innym mężczyzną to czy nie będzie tak samo! - Mówiła drżącym głosem Kobieta. -Wiem o co ci chodzi. Tylko ,że powinnaś spróbować... - Nagle przerwała mu Julia. -Słuchaj!! Ty nie rozumiesz! Nie przeżyłeś tego! I nie życzę ci tego!! Chcę żeby moje dzieci wyrosły na normalnych ludzi... - Kobieta zaczęła płakać. - Nie płacz.. - pocieszał ją mężczyzna. - Nie? Ty nic nie wiesz! Nie rozumiesz! owinieneś dać mi spokój! Ale... och! Czemu ja nie poszłam gdzie indziej?! - Mówiła kobieta płacząc. ![]() Mężczyzna wstał i podszedł do kobiety. Przytulił ją ocierając łzy. -Nie płacz. - Mówił pocieszającym głosem. -Ale... ja.. - Nic nie mów! - powiedział całując ją w policzek. ![]() Poszli razem na kanape do salonu. -Wiesz... - zaczęła kobieta. - Harold jest inny. On miesiąc po ślubie zaczął pić. Potem mnie wyzywał , bił... - Kobieta znowu się rozpłakała. - Nie płacz. On tu nie wróci! Nie zobaczysz go. -Ty go nie znasz! Nie przestanie dopoki mnie nie znajdzie! - Krzyczałą kobieta. Coraz większe łzy spadały na ziemie. - Przy mnie jesteś bezpieczna! Obiecuje. Nastała chwila ciszy. Julia zasnęła chwilę potem Bartek. ![]() O 6:00 obudził ich warkot samochodu Karola który właśnie jechał do pracy. - Wiesz co Julka. - Zaczął Bartek. - tak? - Zapytała dociekliwie Kobieta. - Ja cię kocham! - Powiedział. Julia czuła jakby serce jej mówiło "Powiedz ,że ty go też kochasz. To jest ten mężczyzna! Powiedz tak!" - Ja Ciebie też. - Odpowiedziała nieśmiało kobieta. Nagle doszło do namiętnych pocałunków. ![]() ![]() Można się domyślić co było potem. CHyba nie muszę tego komentować ![]() Koniec odcinka 4!! Ostatnio edytowane przez Binek : 11.04.2005 - 16:36 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Odcinek 7 "Piękna Noc"
![]() - Och Kasia! Jak ja się cieszę ,że w końcu coś normalnego założę. - Mówiła podekscytowana Julia otwierając szafę. - Ja też się dziś przebiorę w jakieś inne ubranko. To już jest brudne. - Mówiła uśmiechnięta koleżanka. - Och .. jak ja pięknie wyglądam! - Mówiła dotykając nowe rzeczy. - No .. a ten materiał mmmmmm...... taki cienki i miękki. - Mówiły dziewczyny ciesząc się nowym kompletem Julki. - Będziesz miała w co się ubrać na randkę. - Chichotała Kasia. - Przestań! - Wybuchły śmiechem obydwie. ![]() Godzinę później Bartek , Kasia i Julia poszli do salonu. - Kaśka.. wiesz ,że Julia jest w ciąży? - Powiedział szczęśliwy Bartek. - Co?! Julka nic mi nie powiedziałaś! - Mówiła koleżanka przytulając Julie. - Ech.. no nie było czasu. - Broniła się Julia chichocząc. - Od kiedy to wiesz? I który to miesiąc? - Zapytała dociekliwa Kasia. - Wiem to od wczoraj. W ciąże zaszłam tydzień temu po pierwszym naszym no wiesz ... - Zawstydziła się Kobieta. - A to jednak dobrze wiedziałam. - Mówiła Kasia i zaczęła się śmiać. ![]() Bartek wziął na kolana Julie i zaczął ją namiętnie całować. - aaaa ... to potwierdza moje fakty. - Mówiła Kasia. Nie usłyszała odp. bo zakochani zajmowali się w tym czasie czymś innym. - Ejj Julia tu Kasia. - Śmiała się Koleżanka. - och sorry myślałam ,że poszłaś. - Taaa najlepiej żebym poszła ...-- Powiedziała Kasia i uśmiechnęła się. - Nie... myślałam ,że poszłaś więc dlatego doszło do tego co widziałaś. - Mówiła Julia i się zarumieniła. - Aż się zarumieniłaś! - Krzyknęła śmiejąc się Kasia. - Czy to jest takie śmieszne? - Zapytała Julia. - No nie ale chce mi się śmiać. - Powiedziała Kasia i dalej się śmiała. ![]() Bartek powiedział coś na ucho Julii. Nagle wstali. - My wychodzimy na dwór. Jest taka ładna noc. - Powiedziała Julia kierując się w stronę drzwi. - Ta ... Kasia nie chcę wyjść to sami pójdziecie. - Mówiła uśmiechnięta Kasia lecz nie usłyszała odp. bo nikogo nie było w pokoju. ![]() Zakochani poszli nad rzeczkę i patrzyli jak płynie. Nagle ciszę przerwała Julia: - Wiesz... Dopiero teraz doznałam prawdziwego szczęścia. - Powiedziała i uroniła łezkę. - Ja nigdy nie miałem partnerki. Teraz wiem ,że to ty ... - Powiedział wstając z leżaka. Podszedł do Julii i chwycił ją za rękę. ![]() Zaprowadził ją do trzech huśtawek. Usiedli na nich i zaczęli się huśtać. - Tutaj wszystko się zaczęło. - Mówiła Julia. - No... jak cię pocałowałem a ty uciekłaś. - Powiedział Bartek i kochankowie zaczęli się śmiać. - No tak ale mówiłam Ci dlaczego tak było... - Broniła się Julka. - Dobra. Wiem tylko wspominam tak jak ty. - Gdy to powiedział zatrzymał swoją huśtawkę. ![]() Podszedł do huśtawki Julii i również ją zatrzymał. Ukochana z niej zeszła. Bartek chwycił ją za rękę i zaczął całować...... Koniec odcinka 7 ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |