![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Teraz sprawdzałam błędy na wordzie
![]() ODCINEK 2 "Kłótnia" ![]() Clare wraz z Johnem sprzątali. Clare nie patrzyła na Johna -A gdyby tak zrobić mu straszny kawał-pomyślała szyderczo Nagle ten pomysł wybiła sobie z głowy -Ech przecież John się nie nabierze- wzdychała Tym czasem John spoglądając na Clare rozmyślał -O, co jej chodzi? Sprzątali nadal ![]() Gdy Clare ćwiczyła John spoglądał na nią jak na najpiękniejszą kobietę -Och John!!!! wybuchneła Clare gdy ujrzała Johna -Eeeee to znaczy co ty tu robisz?? -powiedziała jakby jej wszystkie zmysły się pomieszały -Ech już sobie idee- powiedział posmutniały ![]() -John poczekaj- krzyknęła -Przepraszam cię, ale musze zbierać się do pracy pa- powiedział i wyszedł do domu ![]() John pijąc kawę rozmyślał -Do pracy jeszcze tyle czasu ![]() -Kocham cię Clare- wyszeptał stojąc nad łóżkiem, w którym spała Clare Otarł łzy i podszedł zjeść coś[IMG] ![]() -Mniam-pyszne -Ale Clare robi lepsze-posmutniał Wyszedł do łazienki by się umyć przecież będzie szedł do pracy ![]() -Życie mi się zawala-powiedział robiąc drinki Wypił wszystko, Włączył radio i tańczył ![]() Zaczął tańczyć! Usłyszawszy głos, Clary myślał, że chce go przeprosić -Boże John, co tam się dzieje- krzyknęła zaspana Clara John posmutniał ![]() -John kurza twarz wyłącz to!!!!! -Krzyknęła strasznie rozzłoszczona! Pijany John podszedł do clary -Kochanie jak ja cię kocham-śmierdziało od niego alkoholem -Boże święty ty jesteś podpity!!!!- Powiedziała zła Clara Czy Clara wybaczy Johnowi takie zachowanie? Czy John sie dowie od Clary ze Clara czuje do niego inne uczucie? Czy wreszcie sie pogodzą? Tego dowiecie sie w nastepnym odcinku "Tajemniczej Przyjaźni" |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|