|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który Bohater spodobał ci się najbardziej?? | |||
Julia (główna bohaterka) ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 21.28% |
Harold (wiecznie pijany mąz) ![]() |
1 | 2.13% |
Bartek (nowy chłopak) ![]() |
4 | 8.51% |
Kasia (koleżanka Juli) ![]() |
2 | 4.26% |
Karol (mąż Kasi) -P |
1 | 2.13% |
Maciek (syn Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Liliana (córka Julii) ![]() |
2 | 4.26% |
Pan Heniu (jeździ śmieciarką) ![]() |
25 | 53.19% |
Lekarze ![]() |
0 | 0% |
Policjanci -P |
0 | 0% |
Głosujących: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Odcinek 9 "Tylko nie to! Proszę!"
![]() Gdy wszyscy nacieszyli się małym dzieckiem Julia położyła go spać. - Pa maleńki. Spotakmy się jutro. - Uśmiechnęła się do niego i patrzała chwilkę. Dziecko mówiło "gugugu" kręciło się wierciło. Julia dała mu buziaka i wyszła. ![]() - Ależ ten mały rozkoszny! - Mówiła podniecona Kobieta. - No! A taki podobny do Ciebie. - Uśmiechnął się mężczyzna. Chwilę potem Julia i Bartek zasneli. Wszyscy domownicy zasneli. ![]() Gdy wszyscy zasneli do domu włamał się Harold. Poszedł do sypialni malucha i go porwał. - Teraz twoja matka poczuje co to zemsta! - Powiedział Harold i zaśmiał się gorzko. ![]() W nocy zadzwonił telefon. Julia podbiegła do telefonu: - Hallo? - Zapytała. - Cześć! Tu ja i twoje maleństwo. - Maleństwo? - Zdziwiła się Julia. - Dziecko! To ja Harold! Masz przyjść dziś o 15:00 sama lub z Kasią na ulicę św. Karoliny. BEZ BARTKA! BO ja się zjawi dziecko zginie! - Gdy to powiedział rozłączył się. - Och nie! - Rozpłakała sie Kobieta. ![]() Do pokoj wbiegł Bartek. - Co się stało? - Zapytał zdziwiony. - Porwali Oliwię! Mam być tam z Kasią! - Pójdę z wami! - Nie Tu chodzi o życie dziecka! Zostaniesz! Sama sobie poradzE! - Krzyknęła i dalej płakała. ![]() - Kasia! Pomóż! Porwali mi dziecko! - Mówiła Julia. - Gdzie? - zapytała. - Nie ważne idziemy cho! I razem pobiegły. ![]() kasia i JUlia dotarły na miesjce. Z nienacka nadjechał samochód. Samochód pędził i pje przejechał. Koniec odcinka 9. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |