![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Sorry, że jestem taki opóźniony xD i dopiero teraz wklejam zdjęcia. Właśnie wczoraj otrzymałem Na Studiach i tak wyszło ( już wszyscy dawno mają
![]() ![]() ![]() ... ![]() Hello, to ja ! ![]() ![]() ![]() A ta Simka to niby moja dziewczyna ![]() ![]() ![]() Właśnie okładamy się poduszkami, gdzieś ok. godziny. Grubo po północy ![]() ![]() O jej. Ale ode mnie dostała. Chyba już mnie nie kocha xD ![]() A to współlokatorka Kamila i Niny, nazywa się Laura i jest duchem tak jak widać ![]() Żartuję, nie wiem dlaczego w późnych godzinach tak u mnie ci Simowie wyglądają ... Hm? ![]() - Hej, przepraszam kim jesteś, co tu robisz? Ja podaję jedzenie, wynoś się! ![]() - Normalnie dostaję obrzydzenia jak się patrze na twój szpetny ryj. Wynoś mi się z oczu! ![]() [ Ja w akcji ] - O zobacz, jaki piękny motyl!!! ![]() A jak ... ![]() nasrał! ![]() - Hihi ... ![]() - Uuu, stary ale bąki puszczasz! ![]() - Jesteś zabawny. Po prostu przeuroczy. Bueh, a jak się nazywasz? - Elebina. - Eee... jak to? To ty jesteś kobietą? - Jestem krową, idiotko?! ![]() - Ja ci dam idiotkę! ![]() - Eee... Znowu mamy gościa? A ty kim jesteś? ![]() - Ludzie! ... Zostawcie mnie!!!!!!! ... Ciąg dalszy nastąpi ( zdjęć ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|