|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
I właśnie przez takich ludzi co mówią "To jest głupie", albo "Dziciaki sa tylko programem, wiec nic nie czuja" to odrazu tracę chęć do gry.
Może i jest programem, ale co z tego?! Nam sprawia to przyjemność , a jak Ci sie nie podoba to w to nie graj :wink: xP
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Patryk jakoś nie widze żeby komus to sprawiało przyjemność :/
I po co nabijasz takiego bezsensownego posta? Moi simowie nie mogą isć do pracy bo małe dizecko nie moze zostać... i ta opiekunka przyłazi i sobie je i ogląda telewizje. A dziecko się bawi lalkami i ma mokre pieluchy. Te opiekunki sa jakieś...... |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Proszę nie nabijać postów. Mówię grzecznie i chcę abyście tak nie postępowali. A co do opiekunek to miałam rodzinkę Kasia (pokojówka) Don Lotario, Dawid (dziecko), Andżelika, Liliana (znacie), oraz Albin i Lola (niemowlaki). A więc Kaśka brała ślub z Donem. Zatrudniłam opiekunkę. Moje dziecko ma pełno w... Sami wiecie
a ona głupia zajmuje krzesła, je posiłki tańczy, robi toasty i siedzi w jakuzzi. Musiała Kaśka się dzieckiem zajmować zamiast być na imrezce. Acha. Jedno dziecko postawiła koło lodówki, a drugie chciała nakarmić i nie mogła. Pozostałe były ok. Ale jak wygląda ta bezczelna?
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
No to tyle mialam do powiedzenia |
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
to on teglo nie gadął do mnie ?
U mnie ostatnio opiekunka przyszła i się zlała i nie posprzątała :wacko: Głupia jaka. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jaki gracz taka opiekunka
Ja tam nie miałem problemów z opiekunką, moze dlatego,ze krótko grałem w TS2.
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 15
|
Cytat:
Ja tak na próbę zatrudniłam opiekunkę jak moja simka była w domu.Ponieważ nie miała co robić czasami krmiła dziecko albo nosiła na rękach.Ale najczęściej kąpała się i załatwiała Przy czym załatwiła mi kibelek.Naszczęście potem zprzątnęła.Uff
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|