|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Rany! Pierwszy raz coś takiego widziałam, ale może to już jest oczywiste a ja wychodze na głupka
Otóż gdy miałam 2 smoki naraz jeden podszedł do drugiego i nad ich głowami pokazały sie takie plusiki kontaktów jak mają simy, a pochwili zaczeły skakac jak króliki i sie gonić Śmiesznie to wyglądało
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja mam kilka pytan:
1. czy sa zielone smoki (please screen) 2. czy smuki dorastaja 3. do czego sluzy niebieski dywan z livin up net? |
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
1.nie, ten na okładce to nie jest prawdziwy 2.nie.to znaczy podobno gdzieś w necie jest łatka na to, ale nie wiem gdzie i czy naprawdę. 3.eee...który dywan?podaj link z nim...albo powiedz, jak dotzreć do tego na livin necie. (nowiesz, który to dzial itp.) |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja jeszcze nigdy nie słyszałam o zielonych smokach. Zawsze trafiał mi się tylko fioletowy, czerwony lub żółty. Najlepszy z nich był fioletowy. Czerwony mi wszystko palił. Ja nigdy nie miałam moich smoków czym karmić więc zjadały śmieci tylko. Smakołyków musiałam mnóstwo nakupować.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ja miałamkiedys w jedne rodzinie az 10 smoków z trzech rodzai, mowiem wam ale było super
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja mialam zielonego smoka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie pamietam jak to zrobilam i jak mial na imie bo bardzo dawno nie gralam w ts abrakadabra fotek tez zadnych nie mam ala na pewno mialam na pewno caly czas to pamietam ja mam slaba pamiec tylko do drobiazgow takich jak imiona w grach :smilea:
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|