|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Czy podobają się Tobie fs pt: "Aniołek" ? | |||
Są bardzo ładne
|
|
5 | 17.86% |
Raczej tak
|
|
12 | 42.86% |
| Raczej nie :/ |
|
5 | 17.86% |
Nie podobają mi się
|
|
6 | 21.43% |
| Głosujących: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
~~Odcinek Szósty~~
Była 9.00 rano . Moon obudziła się i powoli wstała z łóżka . Nic nie pamiętała… Usłyszała cichy szmer w kuchni . Poszła w jej stronę … Po chwili z kuchni wyszedł Kris . Aaa – krzyknęła przerażona Moon Oooo , już wstałaś ? to dobrze – powiedział spokojnym głosem chłopak - Kris co Ty tu robisz ? - Przepraszam jeśli Cię przestraszyłem . Tak w pewnym sensie uratowałem Ci zycie – zaśmiał się Dopiero wtedy Moon przypomniała sobie co się stało wczoraj pod wieczór … posmutniała … - Może chcesz mi coś powiedzieć ? Czemu leżałaś na podłodze . Przecież do tego jest łóżko – zażartował chłopak - Nie chcę.. -Moja droga Moon jestem Twoim przyjacielem . Przepraszam za wygłupy …. Jeśli leży Ci coś na sercu proszę powiedz mi … - uśmiechnął się Kris -Ale … - wyszeptała Nastolatka rozmyślała … Bardzo lubię Krisa. W hotelu zawsze był dla mnie taki miły , a teraz chce , abym pozbyła się , ciężkiego bólu …. ![]() - Dobrze opowiem Ci co się stało ….- powiedziała – Wczoraj gdy wróciłam do domu … Dziewczyna opowiadała chłopakowi o liście od Daniela i dlaczego jest taka smutna . ![]() Gdy skończyła Kris wstał i pocieszająco przytulił Moon . - Nie martw się moja droga . Wszystko będzie dobrze …- powiedział Szatynka jeszcze przez chwilę ocierała łzy o bluzkę Krisa . Lecz gdy przestała płakać Kris przytulił ją jeszcze mocniej i czule pocałował … ![]() Zaczęło się małe przedstawienie , które Moon się podobało ……………………. - Kocham Cię – powiedział chłopak Nastolatka uśmiechnęła się niepewnie . Zaczęła powoli rozumieć co robi i próbowała się od tego uwolnić ![]() Blondyn zaczął ją całować po szyi . Nagle Aniołek ( to pseudonim Moon )wybuchł - Co robisz !!! – krzyknęła do chłopca i odepchnęła go od siebie -Ależ Moon kochanie co się stało ? – zapytał uśmiechnięty Kris - Co się stało ? Przecież powinieneś wiedzieć . Co nie ? - Ależ misiu !!! Przecież wiem , że tego chcesz !!! – Krzyknął chłopak i rzucił się na Moon Dziewczyna próbowała krzyczeć lecz Kris nie dawał za wygraną . W końcu zostawił Moon samą i wyskoczył przez okno . ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1Co zrobi Moon ? 2Co się jeszcze wydarzy ? |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|