|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
Mala różnorodnosc potworow (same demony) i beznadziejna muzyka (tylko walenie w bębny) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nom, trochce tak, ja juz nie gram w nic... :\ Jakos nie mam motywacji :\
EDIT Znam cyborgów co siedza 10 godzin dziennie i graja w ta sama gre lol
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
nie da sie juz wejsc na thecrims bo zaczol się koniec epoki
.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Niedlugo wejdziemy
![]() Jaki mieliscie respekt? Ja 122 Przylaczylems ie tez do gangu (dwu osobowego :]), obrabowalismy kantor, kazdy wyniosl po 8000$ W nowej rundzie mamy znowu stworzyc taki sam gang Włączcie sobie the crimes po czesku
Ostatnio edytowane przez Midway : 02.05.2005 - 18:35 |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
ja garlem jeden dzien i mialem 64 respektu. Pod koniec, jakies pare godzin cpalem w klubach i 3 razy trafilem do szpitala. Potem musialem sprzedawac dz.....prostytutki aby miec kase na.....ziola. Sprzedalem bron i tak dalej bo w szpitalu w kilak osób się umawialismy i caly czas gadalismy a co godzinie po przedawkowaniu bylo sie zdrowym, i tak się zrujnowalem i zakonczylem sesje z 2$. Midway, jak się nazywal ten wasz gang? bo niewiem czy dolonczyc czy zalozyc wlasny :d
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
ja mialem respa 270 a kasy 400 000$ XD
super gra
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
czychodzi o crime cites
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ostatnio edytowane przez Nicram : 19.06.2005 - 19:20 |
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jeszcze nigdy nie przedawkowalem i nie wyladawalem w szpitalu Musialem jedynie wziasc detoksykacje bo wydawalem fortune na dragi ![]() Pod koniec rundy przeprowadzilem dwa porwania - jedno sie udalo, drugie nie (stracilem 60000$) i poszedlem siedziec. Potem wydalem reszte kasy na lapowki ktore i tak sie nie przyjely Kto gra w ogame? |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
heh, ja sie nie porywalem na jakies porwania (jak to brzmi) ja jedynie obrabialem stacje benzynowe, bankomaty i domy, wolalem nie ryzykowac. Jaką mieliście bron? Ja mialem UZI
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|