![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeszcze nigdy nie przedawkowalem i nie wyladawalem w szpitalu Musialem jedynie wziasc detoksykacje bo wydawalem fortune na dragi ![]() Pod koniec rundy przeprowadzilem dwa porwania - jedno sie udalo, drugie nie (stracilem 60000$) i poszedlem siedziec. Potem wydalem reszte kasy na lapowki ktore i tak sie nie przyjely Kto gra w ogame? |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
heh, ja sie nie porywalem na jakies porwania (jak to brzmi) ja jedynie obrabialem stacje benzynowe, bankomaty i domy, wolalem nie ryzykowac. Jaką mieliście bron? Ja mialem UZI
|
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
czychodzi o crime cites
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jesli poziom trudnosci jakiegos napadu wynosi powiedzmy 70 to znaczy ze jak bedziesz mial kazdej umiejetnosci po 70 to niemal zawsze bedzie sie napad udawal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
(choc i ten sposob mnie raz zawiodl) ![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ale ja mialem 60respu a ty 120 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ale to jak dotad 2-3 osoby.. tak malo? co do gier to mozna jeszcze pograc tu http://www.darkthrone.com ![]() ja zaczne jak tylko sie wzmocnie na ogame ![]() ps. gram na uni6, nick amera ![]() Ostatnio edytowane przez Ameretat : 04.05.2005 - 07:54 |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Ja gram na uni 2
Mam 657 punktow Wlasnie teraz buduje statek kolonizacyjny wiec niedlugo zrobie kolonie ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Juz zaczel asie nowa edycja The Crimes! Aha, jakie macie nicki to zalozymy forumowy gang, nawiazywac ze mną stałe znajomości
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|