Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.05.2005, 21:04   #1
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Mam takie pytanko.. Czy jak jest sim nastolatek i pojade nim do miasta i kupie ciuchy dla młodego dorosłego to jak tym nastolatkiem pójde na studia to będie miał te ciuchy co kupiłam czy nie??

I jeszcze drugie pytanie: Mam simsy na studiach angielskie i mam troche kłopotów z graniem.. I kiedy chciałam wysłać nastolatka na studia przez telefon klikałam College i wyświetlały mi się trzy opcje nie chcialam brać żadnej z nich żeby czegos nie zdupczyć moim nastolatkiem.. No więc: Czy u was też sie wyświetlają 3 opcje? Jak one brzmią? I jeszcze jakby był ktoś tak miły i przetłumaczył mi je na angielski..
Z góry dziękuję.

EDIT: I jeszcze jedno.. Czy ten hack z modthesims z ciąża nastolatek.. To czy one mogą mieć dzieci z dorosłymi??

Ostatnio edytowane przez AleX : 08.05.2005 - 21:19
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.05.2005, 10:00   #2
Iwa
Guest

Domyślnie

Kazdy ma te trzy opcje. Oto jak brzmia po polsku:
1) Jedz na uczelnie.
2) Wystap o stypendium.
3) Przegladaj otrzymane stypendia.

A teraz ja mam pytanie.
Czy mozna przyspieszyc czas by egzamin koncowy odbyl sie szybciej niz normalnie co chyba 70 godzin?

Ostatnio edytowane przez Iwa : 09.05.2005 - 10:38
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 11:00   #3
!Miśka!
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Iwa
A teraz ja mam pytanie.
Czy mozna przyspieszyc czas by egzamin koncowy odbyl sie szybciej niz normalnie co chyba 70 godzin?
Egzamin trwa tylko 2 godz. jedynym przyspieszeniem jest to zeby czas leciał bardzo szybko. Ps. Egzamin nigdy nie trwa 70 godz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 12:05   #4
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał !Miśka!
Egzamin trwa tylko 2 godz. jedynym przyspieszeniem jest to zeby czas leciał bardzo szybko. Ps. Egzamin nigdy nie trwa 70 godz.
jej nie chodzi o to, że egzamin trwa 70 godzin, a że odbywa się co 70 godzin! czytanie ze zrozumieniem.
poza tym nie można tego przyspieszyć.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 12:36   #5
ajatakarozczochrana
Guest

Domyślnie

Dzięki Iwa. A odpowiecie na pozostałe 2 pytanka??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.05.2005, 12:53   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał AleX
Dzięki Iwa. A odpowiecie na pozostałe 2 pytanka??
1. mogłabym przysiąc, ze jak jadę simem do miasta, to on nie może kupić ubrań dla młodego dorosłego. dopiero na kampusie może się w nie zaopatrzeć.
jeśli jednak może, to na pewno bedzie mógł z nich korzystać jak uda się na studia. zawsze przecież można kliknąć na szafę.
2. w tym hacku nastolatka może zajść w ciążę zarówno z dorosłym jak i nastolatkiem. chociaż to też trudno powiedzieć jaką wersję Ty masz. w tym hacku http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 ta funkcja jest dostępna.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.06.2005, 08:52   #7
Guralka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Iwa
A teraz ja mam pytanie.

http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=50230

Tutaj jest hack, dzięki któremu mozna zmieniać czas do egzaminu końcowego (dodawać lub odejmować godziny), porwać sima do tajnego stowarzyszenia itp.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 00:40   #8
foszka
Guest

Domyślnie folder Projects

Mam pytanko, od jakiegos czasu bawie sie Body Shop'em i... Stworzone ubranka zapisuje w folderze Projects ale chce je przeniesc do Downloads i teraz tak (zeby tylko nie zamotac :wacko: ) :

- w folderze Projects tworza mi sie podfoldery (np. ZielonaBluzka), w nich sa zapisane pliki *bmp i *package -> te pierwsze usuwam reszte zostawiam(???)

- w folderze Projects obok tych podfolderow jak je nazwalam sa tez pliki z jakims dziwnym rozszerzeniem (np. *hair albo te bardziej zamotane) to ja qmam ze one odpowiadaja tym wszystkim podfolderom, bo jak dodaje nowe ubranko, fryzure itp. to pojawia sie jakis plik z rozszerzeniem.

Pytanie brzmi co mam przeniesc do folderu Downloads zeby wsio dzialo?! czy tylko te z podfolderow(*package) czy wszystkie nio i najwazniejsze czy musze zostawiac te podfoldery i czy nic sie nie zdziala jak zmieszam pliki *package z tymi innymi... Osoby, ktore same projektuja ubranka pewnie wiedza, wiec bardzo prosze o odp!!!

Od razu tlumacze ze to wsio dzialam nie po ty by se zycie utrudnic tylko po to zeby wyrzucic pliki, ktore niepotrzebnie zajmuja miejsce na dysku ale nie chce przegiac z chytroscia bo to jush nie raz na zdrowie mi nie wyszlo, wiec pytam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.06.2005, 14:07   #9
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał foszka
Mam pytanko, od jakiegos czasu bawie sie Body Shop'em i... Stworzone ubranka zapisuje w folderze Projects ale chce je przeniesc do Downloads i teraz tak (zeby tylko nie zamotac :wacko: ) :

- w folderze Projects tworza mi sie podfoldery (np. ZielonaBluzka), w nich sa zapisane pliki *bmp i *package -> te pierwsze usuwam reszte zostawiam(???)

- w folderze Projects obok tych podfolderow jak je nazwalam sa tez pliki z jakims dziwnym rozszerzeniem (np. *hair albo te bardziej zamotane) to ja qmam ze one odpowiadaja tym wszystkim podfolderom, bo jak dodaje nowe ubranko, fryzure itp. to pojawia sie jakis plik z rozszerzeniem.

Pytanie brzmi co mam przeniesc do folderu Downloads zeby wsio dzialo?! czy tylko te z podfolderow(*package) czy wszystkie nio i najwazniejsze czy musze zostawiac te podfoldery i czy nic sie nie zdziala jak zmieszam pliki *package z tymi innymi... Osoby, ktore same projektuja ubranka pewnie wiedza, wiec bardzo prosze o odp!!!

Od razu tlumacze ze to wsio dzialam nie po ty by se zycie utrudnic tylko po to zeby wyrzucic pliki, ktore niepotrzebnie zajmuja miejsce na dysku ale nie chce przegiac z chytroscia bo to jush nie raz na zdrowie mi nie wyszlo, wiec pytam
Hmmm.... Zapraszam tutaj - może coś znajdziesz.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania