|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie crack, moj drogi, crack jak sama nazwa wskazuje sluzy do crackowania czyli lamania zabezpieczen programu.. nie mam racji? do "oszczednosci" moza uzywac obrazu plyty, mini discu, ale nie cracka, poza tym z crackiem nie bedzie dzialac budowanie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
obrazy płyt lub mini-obrazy płyt też służą oszczędności płyt CD a nie muszą odrazu wskazywać że ktoś ma pirata :]
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak go zwał tak zwał, akurat w TS2 wyatarczy mini obraz ale w szeregu innych gier nie ma takiej opcji i rzeba stosowac inne .
Mam gry, wydane przez dustrybutorów, na których jest załączony crack i instrukcja jak go używać, czy to oznacza, ze ci dystrybutorzy sami sobie robią na złość? |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Hunter666 : 11.05.2005 - 14:13 |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ta??
Proszę bardzo: Victoria under the sun - wydana przez USCA Paradox wersja amerykańska zakupiona gdzies w New Jersey Hunther the dragon - Calipso inc Pirates Hunter (w Europie- Port Royal) wydana przez Atari zakupiona w stanie Illinois I jeszcze kilka innych ale akurat nie mam pod reka:d Pozdrawiam PS Wy macie jakiegoś lekkiego szmergla na punkcie robienia kopii ?? ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kopie gier to nie to samo co obrazy płyt. A co do tych gier... to nie są tytuły z wyższych półek o które ludzie by się zabijali, więc nawet mnie to nie dziwi że mogą być do nich dołączone cracki (nie twierdzę iż są badziewne
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Hunther the dragon - Calipso inc Pirates Hunter (w Europie- Port Royal) O proszę nasz hakier nie wie jaka jest różnica między crackiem a patchem. Taaa... Ciekawe... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
już rzekłem jak go zwał...
Mówię o programie umożliwiającym grę po zainstalowaniu owego bez używania oryginalnych plyt. Jest mnóstwo takich gier. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|