Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.05.2005, 19:06   #11
Dream
Guest

Domyślnie ...

Cytat:
Napisał viper_88

Pewnie będą opcje typu: "Jedź do miasta", "Jedź do domu", albo np. "Jedź do Sima:...", lub "Odwieź Sima:..."
No nie jestem pewnien co do opcji "Jedź do Sima". Raczej takiej nie będzie No odwiedzać to za bardzo nie możemy naszych sąsiadów. Chociaż jeśli autorzy gry wpadliby na taki pomysł ( dziwne, że nie wpadli ) byłoby super!

Pytanie do was : Kiedy kupię sobie dodatek "Nocne Życie", zainstaluję, zostawię "Na Studiach" ( I-szy dodatek) to czy jeśli odpalę te drugi dodatek, ktory wyjdzie 15 sierpnia (Nightlife) to w grze będę mial wszystkie dodatki z podstawowej części gry ( to na pewno ) ale czy z "Na Studiach" też pokażą się w Nocnym Życiu? Czy nie? Może ktoś zna odpowiedź. =) Na pewno ktoś grał w parę dodatków z pierwszej serii i będzie wiedział jak to się uruchamiało i jakie były dodatki widoczne. Pokręciłem? No bo nie wiem jak wytłumaczyć. Może zrozumieliście?

Ostatnio edytowane przez Eveline : 19.05.2005 - 19:10 Powód: Wykasowanie adresu z cytatu (adres hotlinkowany)
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania