|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Moje smoki odchodza predzej czy później,bo nie wiem co mam z nimi jeszcze robić.Daje im te zabawki(gryzaczki).głaszcze,szczotkuję i łaskoczę,ale one rujnuje mi dom albo ogród.Aha a czy to jest prawda że je sie da jakoś wytresować,nie wiem dokładnie na czym to polega może żeby robił jakies sztuczki czy coś? ^_^
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 9
|
Nie apple nie da sie.Daj im kwiatki do jedzenia to nie beda uciekac
|
|
#3 |
|
Guest
|
ja tam dawałam do ogrodu całą game kwiotków................a one wolały głodować <_< ......debilne te moje smoki.......
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To smoki jedzą kwiatki ? :lol: Nie wiedziałam jak bum cyk cyk,a to świetnie nie będe wydawac magimonów na te głupie przysmaki dla smoków! Moje tylko zrzeraja te smakołyki i śmieci -_- dle tego nie potrzebuje sprzataczki
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Sorki że tak pisze post pod postem,ale co to są amulety?Skąd sie je bierze,jak wygladają i co nam dają? Pewnie zaraz powiecie że to zły temat, ^_^ ale nie wiedziałam gdzie to wpisać...
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Amulety są to zaklęcia.Tworzone są w wiecznym cudotwórcy.Wyglądają jak ten "znaczek" co unosi się nad aktywnym Simem.
Tyle że w o wiele mniejszym wymiarze.Nie wiedziałeś? <_< <_<
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 9
|
napewno widziala tylko ze nie wie ze to sie nazywa amulet
|
|
#8 |
|
Guest
|
Aaaaa......no faktycznie nie wiedziałam,że to się tak nazywa te zaklęcia z wiecznego cudotwórcy ^_^ Eh..... jak ja wciąż mało wiem o tej grze
Dobrze że mne uświadomiłyście bo bym szukała tych amuletów cały dzień.... ^_^
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
gdzie? w pokoju pod łózkiem? czy w szafie
no to dobrze że już wszystko jest dla ciebie jasne...a teraz niestety trzeba porwócić do tematu przewodniego po (prawie) całonocnej obserwacji zachowań smoków doszłam do wniosku że są one stworzeniami przesyconymi agresją, nienawiścią i chęcia zniszczenia wszytskiego w zasięgu ręki!!!! czyli sumując to wszytsko powiem : kocham je!!!!!!!
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm?
Przecież nie jestem idiotką..... <_<
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|