Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2004, 18:47   #1
Apple
Guest

Domyślnie

Moje smoki odchodza predzej czy później,bo nie wiem co mam z nimi jeszcze robić.Daje im te zabawki(gryzaczki).głaszcze,szczotkuję i łaskoczę,ale one rujnuje mi dom albo ogród.Aha a czy to jest prawda że je sie da jakoś wytresować,nie wiem dokładnie na czym to polega może żeby robił jakies sztuczki czy coś? ^_^

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2004, 18:48   #2
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Nie apple nie da sie.Daj im kwiatki do jedzenia to nie beda uciekac

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 06.08.2004, 18:50   #3
bloodwave
Guest

Domyślnie

ja tam dawałam do ogrodu całą game kwiotków................a one wolały głodować <_< ......debilne te moje smoki.......

stare 06.08.2004, 19:12   #4
Apple
Guest

Domyślnie

To smoki jedzą kwiatki ? :lol: Nie wiedziałam jak bum cyk cyk,a to świetnie nie będe wydawac magimonów na te głupie przysmaki dla smoków! Moje tylko zrzeraja te smakołyki i śmieci -_- dle tego nie potrzebuje sprzataczki

stare 07.08.2004, 10:42   #5
Apple
Guest

Domyślnie

Sorki że tak pisze post pod postem,ale co to są amulety?Skąd sie je bierze,jak wygladają i co nam dają? Pewnie zaraz powiecie że to zły temat, ^_^ ale nie wiedziałam gdzie to wpisać...

stare 07.08.2004, 12:51   #6
Lillian
Guest

Domyślnie

Amulety są to zaklęcia.Tworzone są w wiecznym cudotwórcy.Wyglądają jak ten "znaczek" co unosi się nad aktywnym Simem. Tyle że w o wiele mniejszym wymiarze.Nie wiedziałeś? <_< <_<

stare 07.08.2004, 13:41   #7
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

napewno widziala tylko ze nie wie ze to sie nazywa amulet

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 07.08.2004, 14:10   #8
Apple
Guest

Domyślnie

Aaaaa......no faktycznie nie wiedziałam,że to się tak nazywa te zaklęcia z wiecznego cudotwórcy ^_^ Eh..... jak ja wciąż mało wiem o tej grze Dobrze że mne uświadomiłyście bo bym szukała tych amuletów cały dzień.... ^_^

stare 07.08.2004, 14:27   #9
bloodwave
Guest

Domyślnie

gdzie? w pokoju pod łózkiem? czy w szafie no to dobrze że już wszystko jest dla ciebie jasne...a teraz niestety trzeba porwócić do tematu przewodniego
po (prawie) całonocnej obserwacji zachowań smoków doszłam do wniosku że są one stworzeniami przesyconymi agresją, nienawiścią i chęcia zniszczenia wszytskiego w zasięgu ręki!!!! czyli sumując to wszytsko powiem : kocham je!!!!!!!

stare 07.08.2004, 16:40   #10
Apple
Guest

Domyślnie

Czyż bym wyczuwała w twojej odpowiedzi ironi,sarkazm? Przecież nie jestem idiotką..... <_<

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania