|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja miałam jednego smoka (zielone jajo) i wykluł sie fioletowy i go "uwolniłam" on sobie rzesz jasna poszedł. Później kupiłam drugiego (zielone jajo) i wykluł sie złoty,
po jakimś czasie gdzieś z pół simowego dnia pokazała mu się w dymku kołyska z jajem myślałam że coś mu blokuje droge do kołyski, a on poprostu potrzebował przyjaciela!!!Gdy kupiłam kolejnego(znów zielone jajo i złote jajo)bawili sie razem i wszystko było O.K!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ^_^ ^_^ ^_^
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
fanie mam już 2 dorosłe smoki i one mają dziecko!!!! niemoge w tp uwierzyć ale kiedy miś razem ,,bawiły" to po jakimś czasie pokazała mi się kołyska ze smoczym jajem!!!!!
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
A czym karmisz dorosłe?
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
wow!!Były keidys pytanka czy smoki się rozmnazają
Fajnie musi byc,ale one urosly czyli czy sa wieksze??
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podobno smoki jedzą kwiatki, a mi żaden smok nie chciał zjeść kwiatków. Moje smoki jedzą żaby.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Niewiedzialam moje zadowlojają sie kwaitkami
![]() Ale czy smoki dorlse są wyzsze!!?? |
|
|
#8 |
|
Guest
|
oczywiście,że są wyższe!! są wysokość dziecka
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Pomocy! Moje smoki nie jedzą kwiatków (wszystkie są zakwitnięte na maxa) i ode mnie odchodzą bo były głodne! Co one w końcu jedzą??? POMOCY!
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Harry musza jesc moze ty im dajesz inne ?
One jedza te pomaranczowe maxisowskie.Uwielbiaja je.Palaszuja co dzien po kilka donic i co chwila musze uzupelniac zagon heheSpecjalnie wyciagnelam screena z simzone.de aby ci pokazac ktore to--------> http://www.simszone.de/Images/DieSims/add-...creenshot79.jpg Tylko,ze u mnie pozeraja jak wspomnialam z tego gatunku wlasnie tylko pomaranczowe. Co dziwne,a moze cos przegapilam heh ![]() Podrowka
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|