|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
a moj smoczek wyklul sie w sluchawkach
to chyba nie ma nic do rzeczyczekaj cierpliwie okolo północy sie powinien wykluc, jak nie to czekaj do nastepnej polnocy ![]() a moze smoczek ma zablokowane wyjscie? |
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Jak mam ściągnąć te smoki z The Sims Kelsha??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
To to ja ściągnęłam ale mi widać nie czarnego tylko...niewidzilnego!!co mam rovbic??
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
weic wklejam przetlumaczony text z instrukcji
:instrukcja instalacji smoka: 1) stwórz folder "Skins" w ścieżce The Sims\ExpansionPack7 2) wklej tam wszystkie pliki .CMX, .SKN i .BMP a tego archiwum 3) Wklej pliki KE-BlackDragon2.iff oraz NPC_DragonBlack2.iff do folderu The Sims\ExpansionPack7 4) wklej plik DragonGlobals.iff do foledu The Sims\GameData\Global |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ukasch a mógłbyś powiedziec jak się ściąga tego grzybka co daje magimony i czy morzna go zdobyć w grze????????
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ściągasz grzybka stąd http://sims.kelsha.net/magic3.html , (klikasz na obrazek, a potem na "zapisz"
) rozpakowujesz, wgrywasz do Download i masz go w grze w przedmiotach (musisz go kupić). Cała filozofia
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Kiara, sa ZIELONE smoki???!!! ja mialam tylko czerwonego, pomaranczowego i fioletowego!!!! Aha i co te smoki tak wlasciwie jedza, bo moje to narazie smieci i kwiatki, czy jest cos innego, bo moja sprzataczka nie ma nic do roboty, a moj ogrod pustoszeje
![]() -------- Smoczki sa the best, tylko mnie denerwuje, ze mi moj czerwony wszystko jara! |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Bridget nie pisz post pod postem mozna posty edytowac.
A co do Smokow to mi sie ostatnio wyklol zolty. Teraz nie moge grac w simy bo pozyczylem bridget i spotkamy sie dopiero za 4-3 miesiace! |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|