Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.03.2004, 11:56   #1
Szynszyl
Guest

Domyślnie

a to dlatego ze duzo osob klamie
np. ktos kiedys powiedzial ze ma kly wampira i zrobil z tego czar na awans w pracy czy cos takiego

potem mowia ze maja simy na innym kompie i nie da sie skopiowac, stacja sykietek sie popsula albo jakies inne wykrety

mam nadzieje ze sebastian mowi prawde kiedy pojdziesz do kolegi ??

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.03.2004, 13:16   #2
Sebastian
Guest

Domyślnie

Nie wiem kiedy pujde do kolegi . Pójde jak mnie zaprosi. A wogule po co ktos klamie na forum jak sie cos mówi to prawde . A nie jakies nieprawdziwe glupoty. A jeszcze jedno pytanie czy smok moze odlecieć?? A pamięctacie kiedyś mówiłem że moja koleżank ma zielonego smoka a nie ma zółtego , i sie okazalo ze ma zepsute cos w monitoze i żle pokazywał kolory teraz i tak sie stało z miom starym monitorem , Ale mój kolega ma plazmówke więc dobrze pokazuje kolory.

stare 27.03.2004, 14:10   #3
likagirl
Guest

Domyślnie

Smoki nie odlatują chyba że się nimi nie opiekujesz to sobie pójdą.A jeśli nie chcesz smoka to go mozesz uwolnić.

Kłamie ktos po to zeby był zauważony i zwrócił uwage na innych lub lubi popisy, więc jak nikt jeszcze zielonego smoka nie miał tylko jeden taki twój kolega to trochę trudno w to uwierzyć.

stare 27.03.2004, 16:02   #4
Dominika100000
Guest

Domyślnie

Ej mam pytanie czy zajrzycie na temat Chodowla smoków i odpowiecie mi na moje pytanie bo wiekszości osób sie nie chce

stare 28.03.2004, 11:42   #5
Sebastian
Guest

Domyślnie

Ja nie wiem skąd mój kolega ma tego zielonego smoka . A pozatym nie wiem dlaczego jego smok jest na tym planie gdzie rodzinka jest i ten smok sie zachowuje podobnie do kotka. Morze dlatego że on ma też kota.

stare 28.03.2004, 11:51   #6
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

A moze poprostu sciagna sobie z jakiejs strony takiego smoka...

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 28.03.2004, 11:55   #7
likagirl
Guest

Domyślnie

No napewno albo ściagnął albo nas w bambuko robi ja sobie z neta sciągneła zielonego smoka tylko ze nie chciał się wykluć buuuuuuuuu

stare 28.03.2004, 12:21   #8
Szynszyl
Guest

Domyślnie

to bylo mowic od razu..................... <_<
w necie jest pelno takich smokotów ....
to dla tych ktorzy nie maja abry zeby mieli smoka w zwierzakach bo normalny smok wcale sie nie pojawia w panelu rodziny <_< wiedzialem ze to nie prawda

ZIELONEGO SMOKA NIE MA !!!!!!!

stare 28.03.2004, 12:23   #9
likagirl
Guest

Domyślnie

No zielonego smoka nie ma!!!!!!!!!
Ja za to mam czerwonego który nie umi wytrzymać chwili bez pozaru!

stare 28.03.2004, 12:26   #10
galazek
Guest

Domyślnie

Zanim Sebastian kolejny raz wspomni o tym, że jego kolega nie ma internetu, prosiłbym o zakończenie tej dyskusji - zaczniecie sobie od początku, kiedy na światło dzienne wyjdą kolejne dowody na istnienie lub nieistnienie zielonego smoka :ph34r: :ph34r: :lol:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania