|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
magi, jesteś nowa ale pamiętaj, jest taka opcja "edytuj" żeby zmienic posta i nie pisac pod kilka rząd
![]() Wróbelku, ale ja zabardzo nie kumam, kiedy ci sie to pojawia??Jak smok dorasta z kołyski?? |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
PYTAJCIE wiem wszystko o simach!
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
:o Właśnie przed chwilką jak grałem to się zakapowałem o co chodzi (mam fioletowego smoka) i kilka pytań
-Czy smoki dorastają -Czy można je wytresować -I po co są wogóle ? ![]() Dzięki Megi za podpowiedz !! ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak?Naprawde? :lol: A czytalas regulamin?To sobie przeczytaj i dopiero tu wróć..pozatym po co nam to wiedzieć?To nie temat "czy wiesz wszystko i simach" Ja wiem wszystko o mojej mamie, no i co z tego.... <_<
EDIT: -nie dorastają -chyba raczej nie mozna -sa jako zwierzątka, tak jak np.pies czy kot ![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2) niby tak... ale do końca teo stwierdzić nie można... w każdym razie z czasem mój fioletowy smok przestał gryźć simów przy zabawie 3) dla magicznych składników - smoczych łez i łusek, i dla zabawy i dlatego że fajnie wyglądają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Smoki dorastają!!!!!!!!!!!
Wszyscy tak mówią!!!!!!!!!!!! |
![]() |
#8 |
Reputacja: 9
|
![]()
tak to zle mowia!!!.Smoki nie dorastaja!!!!!
#9 |
Guest
|
![]()
eee nap[rawde wszyscy tak mowia?Bo nie widze jakos.........kup sobie brylki i spójrz dokładniej....... <_< (bez urazy
![]() Meguś, no, niedorastają i kropka!!!!!! |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Magi ja wiem że pęćdziesiąt pare stron do czytania to dużo. Ale warto je przeczytać.A po co??? Po to aby nie zadawiać głupich pytań i nie pleść bzdur.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|