|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ej, vana, pisałaś że musisz jeszcze zarobić do 49 magimonów... a to nieprawda!
W którymś temacie Justa napisała adres stronki z której się ściąga magimony i możesz za 10$ kupić aż 1000 magimonów! Sama wypróbowałam, bo już mam Abrakadabrę
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja tam wolę sama zapracować na magimony. A co do zdjęć, nie wiedziałam że może przyjść niedźwiedź, super
A wracając do tematu, mi by się nie chciało łazić ze smokiem na spacery, może kiedyś
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
ja miałam żółtego smoka i czerwonego
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja mam już aBrakadabre od 2 tygodni i mi smok wyrósł na dużedo i gdy chciałam go pogłaskać on mnie ugryzł i podpalił!!!!! cto jest dopiero niewdzięcznik!!!! ale potem kupiłam mu przysmak smoka i dałam mu a puźniej go pogłaskałam i było ok. Zamieściłabym pare screnów ale niewiem jak (od niedawna mam omp i internet) ??!!
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
smok najpierw jest w jaju a później staje się smoczkiem. A czy później może być "normalnym" dużym smokiem? Jak tak to ile dni musze czekać aż urośnie?
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A no właśnie - ja już swojego smoka mam jakiś czas, ale jakoś nie rośnie - ile trzeba czekać i czy to sie dzieje stopniowo, czy jednorazowo?
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nie wiem czy w ogóle rosną ale zauważyłem,że mój smok(żółty dobry) zjada zgnił rośliny:-D
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Sa niebieskie,a raczej fioletowe heh ostatni taki mi sie wyklul.Zoltego mialam byl spokojny zjadal tylko ogromne ilosci kwiatkow,a czerwony nawet mi nie wspominajcie caly ogrod splonal przez niego i w tym moja simka.A czy rosnie hmm nie wiem dlugo mam smoka i jakos sie nie powiekszyl.
Pozdr
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 10
|
ja mialam raz takiego jakiego fioletowego i mi simke spalil tak chamsko
a czy ktos wie co sie dzieje ze smokami jak sie jedzie na fchasy? dzis pozyczylam abre kumpeli i nie moge sprawdzic
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|