|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to był rzeczywiście bardzo rzeczowy i pomocny post Magi
![]() rozdielczosć możesz sprawdzić jakimś programem graficznym - ale myślę sobie że ściagnij jeszcze raz tego smoka i zobacz dokładnie co jest w folderze wtedy dopiero moezesz spróbować z rozdielczoscią ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Albo sie źle sciąglo i tyle.Ja nie wiem po co się kłucicie.A magi ja coś chcesz to poszukaj.Nie wszystko ci ludzie powiedzą "szukajcie a znajdziecie" a to jest lepsz " umiesz liczyć??? licz na siebie".
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Możesz na mnie liczyć!
Podpisano: KALKULATOR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps.Przepraszam wszystkich ze obraziłam waszą fanke-Sosik -_- |
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Binakong, co do szczegółów smocze gniazdo. Musisz dobrze je pielęgnować i po ok. 3 simowych dniach będziesz miał Smoczka. Są, jak pewnie wiesz różne kolory. A nie mogłeś poprostu użyć opcji szukaj? To już było wiele razy.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hej nie klucie sie!tacy fajni z was ludzie a wy klucicie sie o smoka.to tylko gra.
ej a tak propo slyszalam ze smoki lubia jesc kwiatki.ale jakie?a czy dzieciaki moga czarowac? ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
My sie nie kłocimy, a napewno nie o smoka :lol: Moje smoczki zjadają wszystkie kwiatki (m.in tulipany).Tak dzieci mogą czarowac
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ech ja to mialam jednego smoka, czerwonego (Płomyka). A wiecej juz nie wytrzymalam i nie wzielam 2. ale jak czytam wasze posty to az chce kupic smoczka.
Ale najpierw trzeba zarobic ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 53 (0 użytkownik(ów) i 53 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|