|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
to bardzo proste zarobisz magikomony kupisz smocze jajo przywozisz do domu opiekujesz sie jajkiem smok sie wykluwa opiekujesz sie smokiem (dobrze mam nadzieje bo inaczej spali Ci caly dom |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się, że kolory smoków zależą od tego co robisz z jajem. Np., jak najczęściej puszczasz mu kołysanke, to jest inny od tego z którym nic nie robisz. Napewno może by smok żółty i czerwony. I chyba jeszcze zielony. Wydaje mi się, że żółty jest najlepszy
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Fioletowy jest najlepszy!!!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ta fioletowy jest najfajniejszy ... z żółte mi zawsze uciekają !!!! A ten spokojnie bawi się z psami i kotami które odwiedzają moją działkę
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy smoki później dorastają??? Bo nie wiem. A smoki mają różne kolory dlaczego?? Czy to od czegos zależy!!! Ja dbam o smoczka.....
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłem smocze jajko(było koloru czerwonego) i wykluł się z niego fioletowo- niebieski dragonek. Chociaż bardzie fioletowy.
![]() ![]() Teraz sprawe mam do was czy znacie jakiś sposób abym miał wiele żab ??? Albo gdzie moge cos kupić co je przyciągnie ??? ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko troche nie na temat, ma ktoś kod na magimony bo nie zabardzo mi sie chce charować
![]() ![]() Aha jeszcze jedno nikt nie wie jak mam zdobyc dużo żab bo do mnie sąsiedzi juz nie przychodzą bo wszystkich zamieniłem w żaby a mój dragon(o którym mówiłem wyżej) domaga się ich. Moje gg to 9393469 tam możemy pogadać o dragonkach ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 67 (0 użytkownik(ów) i 67 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|