|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są moje FS?![]() |
|||
Dno! 0/10 - 3/10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
Nie łatwo mi to ocenić. 3/10 - 5/10 |
2 | 11.11% |
Obleci . 5/10 - 7/10 |
0 | 0% |
Dobre są ale widziałem (widziałam) lepsze. 7/10 - 9/10 |
8 | 44.44% |
Super!Świetne cudo! 9/10 - 10/10 i można w zwyż. |
4 | 22.22% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Gra ma straszne problemy ale udało się z nią dogadać dwa pierwsze odcinki były głupie ale może ten będzie lepszy
![]() ![]() -Proszę Pana ! Niech pan sobie ze mnie zartów nie robi !! Szukam poprostu siostry która uciekła... - Marta nie zdąrzyła dokończyć -Dobrze niech panienka poda mi jeszcze raz jej rysopis . -Więc tak 21letnia kobieta średni wzrost włosy czarne prawdopobnie czarne ubranie jak ją ostatni raz widziałam była ubrana w czarny strój . - powiedziała Marta zniechęcona. -Więc niech panna czeka , napewno dostanie panienka jakąś wiadomość ! -Dowidzenia . - powiedziała Marta szczęśliwym głosem. ![]() -Dlaczego tak się zachowałam?! Przecież to jedyna osoba która teraz była ze mną!! -krzyczala Marta . Nagle Dzwonek do drzwi. ![]() -O jakaś policjantka ! - pocieszyła się Marta. -Dobry wieczór panna Marta Miasteczko tak ? -Tak miło mi i co z moją siostrą? -zapytała się Marta z niecierpliwością. ![]() -Co ?! -Oto jest zdjęcie jakieś kobiety która jest podobna do ciebie Marto. -Niech mi to pani pokaże ! Jest podobna do mnie ale nie znam jej . - powiedziała Marta. ![]() Ranek Marta jak zawsze poszła po gazete i spotkała Sare. -Cześć Marto! -wykrzyknęła Sara. -Cześć Saro , co ty tu robisz? - zapytała niezadowolona Marta. -Och wiesz dziś jest ta paskudna klasówka w szkole i uznałam że możemy jej uniknąć. -Jak możemy uniknąć?? - Marta zrobiła dość dziwną minę. -Z drzewa się urwałaś?! Nie wiesz co to wagary ?! OoO przepraszam poniosło mnie. - powiedziała Sara. ![]() -Co jest ?! Co jest ?! -Zaczęła krzyczeć Marta ale zaczęło schodzić się coraz więcej ludzi . -Hej ! Marta szłyszałam że ci siorka nawiala ! - rykła jedna z dziewczyn . -Nie mogła z tobą wytrzymać co?! - dołożyła następna . -Stop! Stop! Po co w ogóle to zebranie?! - ryknęła Marta . -Co ty zrobiłaś takie larmo z tego że ci Kasia nawiała że nawet na końcu Wrocławia wszyscy wiedzieli! - powiedziała jedna z sąsiadek . -Słuchajcie ! Nie wiem o co wam chodzi ! I kto wam to wygadał ale moje ostatnie słowo to wynosić się z tąd! - rykła Marta tak głośno że aż ludzie oniemieli z wrażenia i poszli . -Nareszcie! - odetchła Marta spokojnym głosem i poszła się wykąpać. ![]() Marta spokojnie poszła na autobus do szkoły . Lecz jeszcze wyskoczyła z autobusu bo zauważyła jakieś auto. -Przecież to auto babci Barbary ! Tylko gdzie ona jest ? -Witaj wnuczusiu gdzie jest Kasia ? -YYY wiesz babciu jest taka sprawa pokłóciłam się z Kasią ... - nie zdąrzyła dokończyć Marta . -Nie ma jej ? Ooo szkoda bardzo ale też z drugiej strony lepiej ,muszę ci coś opowiedzieć. Najpierw zaparz kawę. ![]() -Więc co babcia chciała mi opowiedzieć?? -Martusiu jest tego bardzo dużo i nie wiem od czego zacząć , może opowiem ci o Kasi ? -Jasne chętnie się dowiem więcej o niej ! -odpowiedziała szczęśliwa Marta . -Słyszałam że była u ciebie policjantka z jakimś zdjęciem . -Tak była a wie babcia kto to był ?? -To była siostra bliźniaczka twojej mamy . -A co ma wspólnego siostra bliźniaczka mojej mamy do Kasi ? ![]() -A właśnie to jest ciekawe! I o tym chce ci opowiedzieć . Kiedyś jeszcze jak ja byłam młoda a Anna i Linda były w wieku szkolnym , Lindzie bardzo podobał się twój ojciec a twojej mamie także , nawet Linda i twój tata chodzili ze sobą . Anna byla bardzo zazdrosna ... -Tak ? Fajnie ale nie widze powiązania z Kasią. -Jak Linda dorosła postanowiła Grzegorza zmusić do ślubu i na jego urodzinach postanowiła zrobić podstęp . -Jaki jaki ????? -Chciała wmówić mu że jest z nim w ciąży lecz sprawa za daleko poleciała i naprawdę była z Grzegorzem w ciąży. -O matko naprawdę? Ale nadal nie widzę powiązania. -Jak powiedziała mu o tym . Grzegorz się wściekł i nigdy nie chciał być z Lindą bo kochał Annę i nie było ważne czy Linda jest w ciązy czy nie . W czasie porodu Linda zmarła a urodziła się Kasia! Teraz rozumiesz? Kasia jest tak jakby prawdziwą siostrą ! -A jak to się stało że Kasia była u nas do zaopiekowania? -Jak wręczyli Kasię twojemu ojcu był tak zły że nie chciał Kasi i ją do domu dziecka oddał . Anna była tak zbulwersowana tą sytuacją że chciała Kasię zaadoptować ale sama zaszła w ciążę . -Czyli jak się ta sytuacja uspokoiła i ja stałam się starsza mama postanowiła Kasię zaadoptować ? - zapytała zaciekawiona Marta. -Tak dokładnie tak. Tylko gdzie jest Kasia?? -No właśnie sama się zastanawiam gdzie . - odpowiedziała Marta. Czy Marta i babcia Barbara znajdą Kasię? I będą umiały się pokochać jak dwie siostry ? C.D.N..... Nie wiem czy teraz lepiej ale mój brat uważa że lepiej ![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|