|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są moje FS?![]() |
|||
Dno! 0/10 - 3/10 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 22.22% |
Nie łatwo mi to ocenić. 3/10 - 5/10 |
2 | 11.11% |
Obleci . 5/10 - 7/10 |
0 | 0% |
Dobre są ale widziałem (widziałam) lepsze. 7/10 - 9/10 |
8 | 44.44% |
Super!Świetne cudo! 9/10 - 10/10 i można w zwyż. |
4 | 22.22% |
Głosujących: 18. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
(to co jest w nawiasach nie dotyczy FS) !!
![]() ![]() -A zawiadomiłaś policję? - zapytała się babcia Barbara. -No tak zawiadomiłam babciu, bo jak mogła przyjść policjantka bez powodu ? -Fakt. -Babciu może zadzwonie drugi raz na policję? - zapytała Marta. -Dobry pomysł a ja tymczasem troszke odpocznę, dwie godziny szukania po całym Wrocławiu to nie łatwa sprawa dla staruszki . ![]() Popołudnie. -Ja ide ugotować obiad! - oznajmiła Marta babci . -Wnuczusiu! Ty umiesz obiady gotować? Nie, nie wiesz Marta wole ja ugotować. - powiedziała babcia jakimś dziwnym tonem. -Dobrze babciu a co ja mam w tym czasie robić?? -Pooglądaj telewizje pogadaj na tym waszym chatcie czy gadu-padu ... - babcia nie zdąrzyła dokończyć . -Babciu . Po pierwsze chat i gadu-gadu , a po drugie nie lubie telewizji. -No dobrze pomyliłam się. ![]() -Bardzo dobry był obiadek . -Ciesze się że ci smakował Marto. -Zaczekaj babciu chyba ktoś dzwoni! Marta szybko chwyciła słuchawke. ![]() -Taak Marta Miasteczko przy telefonie a kto pyta? - zapytała się Marta. -Jestem jedną z funkjonariuszek i chce panience powiedzieć że siostra ... - nie zdąrzyła dokończyć , jak to zawsze z Marta bywa przerywa ![]() -Tak! I co gdzie jest ? -No wie panna przekroczyla dwie godziny temu granice Niemiecko - Polską (chcę zauważyć że ja się w Niemczech urodziłam ![]() -Jak to ?!Jak ją rozpoznaliście , to dlaczego jej pozwoliliście odlechać?! -Mówiliśmy jej że panna Marta Miasteczko szuka panią ale nic nie zareagowała i pojechała. -Dowidzenia ! - rykła Marta do słuchawki i ją rzuciła. ![]() -I kto to był ? - zapytała się babcia. -Policjantka ! Musimy czekać Kasia została namierzona , ale coś wrócić nie chce. -A gdzie została namierzona? -Na granicy Polsko - Niemieckiej . -O matko święta co ona tam robiła?! -Sama się zastanawiam dlaczego z kraju wieje ... ![]() Noc... -O matko kto to znów dzwoni do drzwi o tej porze ?! Marta zniechęcona zturlała się z łóżka i poszła otworzyć. -O jakiś list ciekawe, i nawet do mnie ale o tej porze?! Listonosze teraz nie chodzą. Kto przyniósł list? Co w tym liście jest ? |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|