|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy podoba ci sięmoje fs? | |||
Jest super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 8.33% |
Może być |
5 | 20.83% |
Nawet nawet |
7 | 29.17% |
Dno |
6 | 25.00% |
Klęska |
4 | 16.67% |
Głosujących: 24. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Odcinek 6 przedostatni
![]() Minął tydzień od tamtego zdażenia. Aurelia siedziała z przyjaciółką odrabiając lekcje. - Mam dość tych zadań! - Krzyczała Aurelia. - Ja też. - To ostatnie zadanie. Terma miała 2000 kwiatów w ogrodzie, a Franek... - Piędziesiąt razy więcej, a Marta 34 razy więcej niż Franek i Terma razem. - Dokończyła Celinka. - Nie rozumiem tego zadania. - Dobra to ja oblicze: Terma miała- 2000 kwiatów Franek miał- 100000 kwiatów Marta miała- 3468000 kwiatów - Skończone. - Westchneła Aurelia. - Aura, która godzina? - 19.30. - Musze iść do Lubomira. - Dobrzę to cześć. - Pa! Celinka wyszła, a Aurelia pogrążyła się w zamyśleniu. " Włącze komputer może Filip jest na gg". Dziewczyna włączyła komputer i zobaczyła, że Filip jest dostępny, lecz nagle zrobił sie niedostępny. ![]() Więć postanowiła poczytać książki. Godzina mi jała za godziną, a dziewczyna robiła się coraz bardziej śpiąca, w końcu zasneła. Następnego dnia wstała bardzo wcześnie o 6.00. Wykonała wszystkie poranne czynności i zrobiła śniadanie (zapiekanki). Usiadła przy stole i dołączyła się do uczty. Godzina 10.00 ktoś zadzwonił do drzwi. - Ja otworzę! - Krzykneła Aurelia. ![]() Diewczyna otworzyła drzwi, a za nimi stał listonosz z paczką. - Dzień dobry. Czy to Dom Dziecka? - Tak. - Mogę poprosić Aurelię Goth? - Tak, to ja. - To jest paczka dla pani. - Aha. Dziękuje ile to będzie? - 15 zł za przesyłkę. - Dobrzę. - Dziewczyna wyjeła z kieszeni pieniądze i odebrała paczkę.- Dowidzenia. Listonosz odszedł wąską drogą. Aurelia z zaciekawieniem oglądałą paczkę. Nie wiedziała kto ją mógł przysłać. ![]() Weszła na górę do swojego pokoju i usiadła na podłodze z paczką. Nagle weszła Celinka. - Hej. - Hej. - O masz paczkę. Od kogo? ![]() - Nie wiem. O jakaś kartka. - Co na niej pisze? - Aurelia Goth... - Zobacz co dalej. Musi gdzieś pisać od kogo. - Helena Goth Ul. Tęczowa 5.. - To od twojej mamy. - To może znaczyć, że mają już pieniądze. - Nie gadaj tylko zobacz co dostała. - Dobrzę. Dziewczyna otworzyła paczkę, a w środku znajdowała się spódnica, 2 bluzeczki i spodnie. - Jakie to wszyskto piękne. Przymierz tę spódnicę i bluzeczkę. - Dobra. ![]() Założyła bluzkę i spódnicę wyglądała w tym komplecie pięknie. - Zobacz tu jeszcze coś jest.- Powiedziała Celinka. - To kolczyki i naszyjnik. Dziewczyny siedziały w pokoju, aż do obiadu. Córka dyrektorki zawołała wszystkich. Przyjaciółki zeszły do jadalni. - Mmmm.. Jak ja lubię spagetti. - Powedziała Celinka. - Zjadłam. Kto dziś zmywa? - Lubomir. - Aha. Musze lecieć przecie mam pracę. - Jaką? - Dyrektorka znalazła mi opiekowanie się dziećmi. - Dobra. To pa. ![]() Aurelia poszła opiekować się dziećmi, a jej przyjacióła patrzyła przez okno jak bohaterka znika jej z pola widzenie. Co będzie w ostatnim odcinku siudmym: Czy Aurelia miała recje? Co będzie dalej? Po tym fs napiszę "Czarna dziewczyna" albo "Zemsta Zjawy" wybierajcie w komencie napiszcie tytuł fs które wolicie |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|