Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.05.2005, 07:19   #111
Michelle
Guest

Smile

Na to wszystko wskazuje,bo po co by mieli pokazywac inne domy i okolice?No zastanówcie się! Ale rzeczywiście gra by się fajnie długo ładowała ,a ja w takim razie musiałabym zmienic compa :/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.05.2005, 07:20   #112
widex2
Guest

Domyślnie

gra nie będzie się długo wczytywać, bo tak sa mo jak na studiach, może o pięć sekund dłużej czy tak samo. A co do sąsiadów są na dobrej drodze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2005, 07:41   #113
putin13
Guest

ThumbsUp boshe... :) to bedzie super :)

Nic tylko czekać ale normalnie nie mogę wytrzymać czemu dopiero na jesień !! ale spróbuje wytrzymać Te screeny są full wypas Na jednym ze screenów z http://www.simszone.de jest stara panna hehe..

Ostatnio edytowane przez putin13 : 27.05.2005 - 10:47
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2005, 08:00   #114
Dream
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał putin13
Nic tylko czekać ale normalnie nie mogę wytrzymać czemu dopiero na jesień !! ale spróbuje wytrzymać Te screeny są full wypas
Kto powiedział, że dopiero na jesień? Znalazłem informację, że gra może pojawić się na półkach już na początku sierpnia =) Oczywiście, wersja zagraniczna, a polska? :/ Tak, czy siak. Musi trafić na nasze półki przed rozpoczęciem roku szkolnego!! Żebym mógł zdążyć się wyszaleć ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2005, 10:29   #115
viper_88
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Dream
Kto powiedział, że dopiero na jesień? Znalazłem informację, że gra może pojawić się na półkach już na początku sierpnia =) Oczywiście, wersja zagraniczna, a polska? :/ Tak, czy siak. Musi trafić na nasze półki przed rozpoczęciem roku szkolnego!! Żebym mógł zdążyć się wyszaleć ...
A ja już sam wie wiem...: U nas (w newsie) pisze o lipcu, a na http://www.simszone.de/ o wrześniu, także ja już nic z tego nie rozumiem...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2005, 13:31   #116
.::Kiko::.
Guest

Smile

bony wszyscy pisza zeby zrobili zwierzaki na pewno zrobia zreszta przeczytalem wywiad zamieszczony na sims.pl i ten gostek powidzial ze ktoras czescie bedzie na pewno o zwierzetach bo wszyscy kochaja zwierzeta
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2005, 13:42   #117
Toxic
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał putin13
Nic tylko czekać ale normalnie nie mogę wytrzymać czemu dopiero na jesień !! ale spróbuje wytrzymać Te screeny są full wypas Na jednym ze screenów z http://www.simszone.de jest stara panna hehe..
jak dla mnie ta stara panna to Panna Stanisława była w the sims randka .Chodziła po mieście i darła sie jak sei całowałeś itd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2005, 14:50   #118
viper_88
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Simska2
ja dam pare obrazków które mi sie bardzo podobają
No i po co powtarzasz znane już informacje?? Poza tym (nie żeby się chwaląc, tylko po co to powtarzeć) ten screen (a raczej link do niego) z widokiem innych domów, zamieściłem tu jako pierwszy...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2005, 11:02   #119
Aga:-)
Guest

Domyślnie

Na tamtej okolicy jest kilka domów. Czy to znaczy, ze bedzie mozna chodzic do sasiadow?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.06.2005, 12:09   #120
cornishonka
Guest

Domyślnie

nie wydaje mi sie, zeby piechota, ale samochodem moze :P
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania