|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy pisać dalej to FS? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 6.25% |
Nie |
6 | 37.50% |
Jak chcesz |
9 | 56.25% |
Głosujących: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Haiser,Mika i Kery wyszli calo,co nie można powiedzieć o innych.Ukrywali Calibura i ciągle szukali odpowiedzi
na jedno zasadnicze pytanie: czy można pomóc Haiserowi. ![]() -Mika?-Mówi Kery -Słucham? -Jak myślisz czy ktoś podpalił te laboratorium? -Możliwe,ale kto i dlaczego mi powiedz. -A co ja jestem?Jasnowidz? -Nic mnie to nie obchodzi!Musimy uratować tego Calibura zanim ten wirus zeżre mu wnętrzności i mózg! -Racje to ty może masz,ale nie możemy pracować razem! -Co ty znowu bredzisz? -To że zostajesz sama! -Co?Ale ja,ale dlaczego? -Bo nie dość że razem nas znajdą to i będziemy się kłucić jak teraz. -Więc taki jesteś?Dobra idz sobie.-Mówi Mika udając żę nie jest smutna. Kery poszedł do swojego apartamentu w hotelu.Kiedy był już w pokoju ktoś zapukał do drzwi. -Pewno to ta Mika-Mówi zdenerwony Kery Kiedy nacisnął klamkę serce zaczeło mu bić mocniej i mocniej. ![]() Zastał jakiegoś męczyzne w przedziwnej masce.Przerażeny odsuwał się od niego.Kiedy nagle odezwał się od niego -Nie bój się-Mówi tejemniczy gość -Kim jesteś? -Przyjacielem. -A dokładniej? -Max Duraczew.Daleki krewny Calibura -Ty jesteś rodziną Haisera?.Heh dziwne a skąd wiedziałeś? -Przeczytaj gazete.Piszą na pierwszych stronach -Co?Skąd o tym w gazetach? -Wydarzenie roku. -A może zdejmij tę maske. ![]() -Dobrze-Mówi mężczyzna -Uuuuuu podobny jesteś do Calibura ja ci powiem.Nawet bardzo. -I co z tego?Lepiej mi powiedz gdzie on jest -Haiser?W bloku 23 na ulicy Pitrzebowia mieszekania 11 -Więc chodzmy zanim coś się stanie! -A co ma się stać? -Sezon polowań na potwory. -To żle.Niedobrze że spłoneły dokumenty. -Jakie dokumenty? -Ze spalonego laboratorium. -Tego co ja podpaliłem? -To ty?Dlaczego? -Żeby nic mu znowu nie zrobili-Powiedział Max Kery ciągle patrzył się na Maxa.Nie mógł dopuścić mysli że on to ktoś kto zna Calibura.Czuł że ta osoba jest zupełnie kimś innym. *************** ![]() Mika przeglądała stare dokumenty o wirusach,szczepionkach, i antywirusach.Zobaczyła tam kartkę która ma ponad 13 lat Na niej napisane były wszystkie planowane szczepionki i ich skałdniki.Znalazła linijkę o nazwie Flaur.Składnikom nie mogła uwierzyć Szczepionka z kwasów,antyciał i różnych płynów roztapiających.Ktoś pukał do drzwi.Otworzyła i ujżała mężczyzne podobnego do Haisera. ![]() -Kim jesteś? -Max Duraczew daleki krewny Calibura. -No i poco tu przyszłeś? -By chronić Haisera,a i jeszcze Dawson tu idzie. -Kery?A co on ma do tego? -Pracował kiedyś ze mną i potrafimy stworzyć antywirus. -Mam składniki Flauru -Coś ty?Pokaż!-Krzyczy mężczyzna -Dobra ale Haisera tu niema. -Jak to!? -Myślałam że poszedł za Dawsonem -Niestety nie!Rozpocząły się na niego polowania!Musimy go znależć! -Poczekajmy tylko na Kerego-Mówi dziewczyna CZekali na niego już pół godziny.Denerwowali się i wściekali. -Gdzie jest ten debil!-Krzyczy zdenerwowany mężczyzna -Może go złapali?-Mówi przerażona Mika -Za co? -Tego niewiem ale może myślą że to on spalił laboratorium. -Skąd by wiedzieli?Nikt z tamtąd nie przeżył.Podpaliłem je żeby nic nie zrobili Caliburowi!-Krzyczy. ![]() Nagle Mika zauważyła Kerego przez okno.Szybko otworzyła dzrwi i razemz Maxem wyszła na dwór. -Gdzie ty byłeś?!-Krzyczy dziewczyna. -Uciekałem przed wojskiem! -Jakim wojskiem? -Polują nie tylko na Haisera ale i na nas. -Niech zgadne Calibur złapany? -Na szczęście nie. -Z biegiem czasu wszyscy zginiemy pod wpływem wojska...... Koniec od.4 W ostatnim odcinku: -spotkanie z wojskiem -dużo akcji -wyjaśnienie: czym był Flaur -kim był Max Duraczew -koniec fs -ciekawostki |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|