|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
No u mnie tak:
Kopalnia metali (Poziom 17) Kopalnia kryształów (Poziom 17) Syntezator deuterium (ciężkiej wody) (Poziom 14) Elektrownia słoneczna (Poziom 19) Elektrownia fuzyjna (Poziom 6) - buduje sie na 7 Fabryka robotów (Poziom 5) Stocznia orbitalna (Poziom 7) Magazyn metali (Poziom 4) Magazyn kryształów (Poziom 1) Zbiornik deuteru (Poziom 3) Laboratorium badawcze (Poziom 7) Magazyn rakiet (Poziom 2) Badania: Technologia szpiegowska (Poziom 5) - bada sie na 6 Technologia komputerowa (Poziom 4) Technologia bojowa (Poziom 5) Technologia ochronna (Poziom 5) Opancerzenie statków powietrznych (Poziom 6) Technologia energetyczna (Poziom 5) Technologia nadprzestrzenna (Poziom 3) Napęd spalinowy (Poziom 6) Napęd impulsowy (Poziom 4) Napęd nadprzestrzenny (Poziom 3) Technologia laserowa (Poziom 6) Technologia jonowa (Poziom 4) Flota Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 60 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 40 Recykler 10 Sonda szpiegowska 4 Satelita słoneczny 23 Obrona Wyrzutnia rakiet (ilość 30) Lekkie działo laserowe (ilość 20) - w budowie kolejne 20 Działo jonowe (ilość 10) Mała powłoka ochronna (ilość 1) Przeciwrakieta (ilość 10) Nad ta obrona bede musial jeszcze popracowac
Ostatnio edytowane przez Midway : 16.06.2005 - 07:41 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
hmm... wiesz czemu ja nie dalam mojej floty i obrony? bo pisalam wczesniej jakie to uni... i bodajze nicka.. nie tak ciezko by bylo mnie znalezc.. a po co ulatwiac wrogom sprawe... niech szpieguja, a nie dostaja gotowe info na tacy.. a tu wchodzi duzo ludzi, ktorzy graja na ogame, a nie ujawnili sie jeszcze...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
The Crims
Hej, zna ktoś osoby o nickach: mo2men, lamocik, flaczko? |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ameretat ja nicka nie podalem wiec moge spac spokojnie
![]() A kto gra w runescape? To calkiem fajny rpg, chociarz grafika moze zniechecac www.runescape.com |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
gralem w runescape z 3 miesiace, mialem 180k, rune axe, pickaxe i inne bajery, wszystkie questy zrobione dla darmowego uzytkownika(oprocz dragon slayer), przygotowywalem sie do zakupienia membersa na 3 miesiace, ale chyba mi sie odechcialo, rozdalem wszystkie rzeczy małym lvl'om (3-10) i kase tak samo. zostala tylko postac 44lvl. ale gierka dobra, jednak moze sie szybko znudzic jesli nei zakupi sie membersa.
Ostatnio edytowane przez Nahh : 17.06.2005 - 13:34 |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Midway, ja gram jako Amethyst1234, możesz mnie znaleźć
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja w rsie bawie sie teraz w trenowanie skilli, a potem pojde na wilda na polowanka
![]() Jak dobrze pojdzie to za sciecie 2k yews dostane 600k - kupie full rune i moze jakies cacka Jedna czwarta z tego juz mamA combat lvl to ja mam 52 Najlepszy skill - woodcuting - 62lvl (a zaraz bede mial 63) |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
A jaki masz nick?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
oto moje skille (ale juz nietrenowane przez swoje glupie rozdanie itemow i forsy) ale moze jeszcze zaczne
Ostatnio edytowane przez Nahh : 17.06.2005 - 20:42 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|